Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Τι είναι το αλκαλικό νερό και πως μπορεί να αλλάξει την ζωή σας
[Newsbeast]: Τι είναι το αλκαλικό νερό και πως μπορεί να αλλάξει την ζωή σας

[Newsbeast]: Τι είναι το αλκαλικό νερό και πως μπορεί να αλλάξει την ζωή σας

Βελτιώστε την υγεία σας με την επαναστατική συσκευή της Alkaline

Είναι αναμφισβήτητα το νέο παγκόσμιο trend για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας μας. Ξεκίνησε από την Αμερική και σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πίνουν αλκαλικό νερό, ανάμεσα τους ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικοί, επιχειρηματίες αλλά και διακεκριμένοι επιστήμονες.

Γιατί όμως όλοι αυτοί, ανάμεσα τους μέχρι και ο Barack Obama, το έριξαν στο αλκαλικό νερό ;

Μετά από πολύχρονες έρευνες έχει αποδειχθεί πως η κατανάλωση αλκαλικού νερού βοηθά από την ανάκτηση της χαμένης ενέργειας και δύναμης μέχρι την αποτοξίνωση του οργανισμού, την ενίσχυση του μεταβολισμού αλλά και την πρόληψη και καλύτερη αντιμετώπιση εκατοντάδων παθήσεων.

Το αλκαλικό νερό αποτοξινώνει το σώμα μας αφαιρώντας τα προϊόντα των όξινων κατάλοιπων που σωρεύονται καθημερινά, ενώ μας απαλλάσσει και από τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τις αφύσικες τροφές και από την διαδικασία της γήρανσης.

Η καθημερινή πόση αλκαλικού νερού εξουδετερώνει την οξύτητα, αποβάλλοντας τα προϊόντα των όξινων αποβλήτων από τα κύτταρα και τους ιστούς του οργανισμού σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!