Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: iHomo, η εφαρμογή – προξενήτρα για γάμους μεταξύ ομοφυλόφιλων
[Newsbeast]: iHomo, η εφαρμογή – προξενήτρα για γάμους μεταξύ ομοφυλόφιλων

[Newsbeast]: iHomo, η εφαρμογή – προξενήτρα για γάμους μεταξύ ομοφυλόφιλων

Οι εικονικοί γάμοι είναι η μόνη λύση στην οπισθοδρομική Κίνα

Η πίεση που δέχονται οι γυναίκες στην Κίνα για να παντρευτούν είναι τεράστια και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν οι νεαρές υποψήφιες νύφες είναι ομοφυλόφιλες.

Η χώρα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική απέναντι στην ομοφυλοφιλία καθώς μόλις το 2001 έπαψε να θεωρείται πνευματική διαταραχή.

Τη… λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει μια εφαρμογή, η iHomo που οργανώνει εικονικούς γάμους μεταξύ ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών ώστε να αποφεύγουν την κοινωνική κατακραυγή και τις οικογενειακές προστριβές.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 32χρονη Ou Xiaobai από το Πεκίνο, μετά από τις έντονες πιέσεις της μητέρας της αποφάσισε να κάνει εικονικό γάμο, με κουμπάρα και παράνυφο την αγαπημένη της, αναφέρει το bbc.

Γνώρισε τον άντρα της μέσω ενός φίλου και όπως και εκείνη, έκρυβε την πραγματική του ζωή, καθώς συγκατοικούσε για χρόνια με τον άνδρα που αγαπούσε.

Όπως υποστηρίζει η 32χρονη, «η αγαπημένη μου ήταν πολύ χαρούμενη με την απόφασή μου, όπως ήταν και ο φίλος του συζύγου μου και αποφασίσαμε μαζί τις λεπτομέρειες του γάμου».

Όταν είδα πόσο ευτυχισμένη ήταν η οικογένεια μου στο γάμο μου, ήξερα ότι είχα πάρει τη σωστή απόφαση.Οι δικοί μου δεν ανησυχούν πια για μένα και οι συνάδελφοι του άνδρα μου σταμάτησαν να τον πιέζουν να του βρουν γυναίκα.

Στην αρχή επισκεπτόμασταν μαζί τις οικογένειές μας ωστόσο με τα χρόνια δε χρειάζεται πια να προσποιούμαστε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!