Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Ιερώνυμος: Την πατρίδα μας και την ορθοδοξία μας δεν θα σας την παραδώσουμε
[Newsbeast]: Ιερώνυμος: Την πατρίδα μας και την ορθοδοξία μας δεν θα σας την παραδώσουμε

[Newsbeast]: Ιερώνυμος: Την πατρίδα μας και την ορθοδοξία μας δεν θα σας την παραδώσουμε

«Μήπως δεν πρέπει να στηρίζουμε τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα;»

Επίθεση στην κυβέρνηση και στους χειρισμούς της σε πολύ σημαντικά ζητήματα, εξαπέλυσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, σε ομιλία του από τη Λιβαδειά τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε εμμέσως στο θέμα των θρησκευτικών και στην προσπάθεια της κυβέρνησης να το υποβαθμίσει, λέγοντας πως «μπορεί να πουλήσατε ή να πουλάτε τους θησαυρούς της Ελλάδας μας, αλλά την πατρίδα μας και την ορθοδοξία μας, δεν θα σας την παραδώσουμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κρίση που βιώνουν τα κόμματα επισημαίνοντας ότι «έχουμε κουραστεί από λόγια από όλες τις πλευρές, μας λείπει ο λόγος. Ήρθε η εποχή που πρέπει να σκεφτούμε. Είναι μία δύσκολη εποχή και όλοι οι άνθρωποι μαστίζονται σε όλους τους κλάδους. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε, ποια οικογένειά θέλουμε, πώς θέλουμε τα παιδιά μας, πώς θέλουμε να ζήσουμε αύριο, ποιο όραμα θα έχουμε. Ήρθε η εποχή που θα πρέπει να αναρωτηθούμε. Μήπως δεν πρέπει να στηρίζουμε τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα; γιατί ψάχνοντας κανείς βρίσκει ανθρώπους άγιους σε όλους τους χώρους παντού που δεν έχουνε σφραγίδα, αυτούς πρέπει να τους βρούμε».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!