Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Ιδέες & Tips για να ανανεώσετε το χώρο σας με έτοιμα φύλλα κουρτίνας
[Newsbeast]: Ιδέες & Tips για να ανανεώσετε το χώρο σας με έτοιμα φύλλα κουρτίνας

[Newsbeast]: Ιδέες & Tips για να ανανεώσετε το χώρο σας με έτοιμα φύλλα κουρτίνας

Αφήστε την φαντασία σας να δημιουργήσει με επιλογές απο τα Pennie

Οι κουρτίνες προσδίδουν στυλ και χαρακτήρα! Ανανεώστε το χώρο σας στο λεπτό με έτοιμα φύλλα κουρτίνας. Είναι η νέα τάση και αξίζει να την εξερευνήσετε.

Πρώτα όμως ας πούμε δυο λόγια για την χρηστικότητα μιας κουρτίνας. Το ύφος της είναι σίγουρα το λεπτό σημείο το όποιο χρίζει ιδιαίτερης προσοχής.

Από στυλιστικής άποψης, οι κουρτίνες που θα τοποθετήσουμε σε κάθε δωμάτιο πρέπει να ‘’δένουν’’ αρμονικά με το γενικό decor. Δεν τοποθετούμε κουρτίνες τυχαία αλλά για κάποιους βασικούς λόγους πρακτικής.

Ας δούμε λοιπόν ποιος είναι ο ρόλος της κουρτίνας στο σπίτι. Στο υπνοδωμάτιο μας προφυλάσσει από τις καιρικές συνθήκες, δηλαδή το κρύο του χειμώνα και αντίστοιχα μας βοηθάει στη σκίαση το καλοκαίρι. Το ίδιο ισχύει και στο σαλόνι ενώ προστίθεται και η καθημερινή μας επαφή με τον χώρο του καθιστικού. Στην κουζίνα τέλος, μια ελκυστική & πρακτική κουρτίνα την κάνει σίγουρα να δείχνει πιο ενδιαφέρουσα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε βεβαίως ένα σπουδαίο λόγο για τον όποιο τοποθετούμε κουρτίνες, και δεν είναι άλλος από τη διάθεσή μας. Ένας χώρος με όμορφες κουρτίνες προσδίδει στην ατμόσφαιρα μια αύρα ανανέωσης, ένα νέο ενδιαφέρον, μια φρέσκια διακοσμητική πινελιά ακόμα και ένα statement του χαρακτήρα μας.

Εδώ λοιπόν έρχεται το θέμα του γούστου μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!