Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Ο ήχος των ηλεκτρικών οχημάτων του μέλλοντος
[Newsbeast]: Ο ήχος των ηλεκτρικών οχημάτων του μέλλοντος

[Newsbeast]: Ο ήχος των ηλεκτρικών οχημάτων του μέλλοντος

Η ηχητική επένδυση της ηλεκτροκίνησης πηγάζει από την σύγχρονη τέχνη

Ο Hans Zimmer είναι ένας διεθνούς φήμης συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής. Έχει επενδύσει μουσικά αμέτρητες Χολιγουντιανές ταινίες και έχει αποσπάσει πολυάριθμες διακρίσεις. Τώρα, ο Hans Zimmer, μαζί με τον Renzo Vitale, μηχανικό ακουστικής και σχεδιαστή ήχου του BMW Group, δημιουργούν τον ήχο για το Vision M NEXT, που γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του στις 25 Ιουνίου 2019.

Ο Hans Zimmer και ο Renzo Vitale συνέθεσαν τους ήχους του συστήματος κίνησης και των προειδοποιητικών σημάτων του BMW Vision M NEXT στα στούντιο του Zimmer στο Λονδίνο και το Los Angeles. Ο Vitale δήλωσε για αυτή την συνεργασία: «Οραματιζόμαστε ήχους που αναδεικνύουν τη γοητεία και τον προηγμένο χαρακτήρα των οχημάτων μας και που μπορούν να διεγείρουν το συναίσθημα. Θεωρώ ότι το να σχεδιάζεις ένα ακουστικό περιβάλλον για τον άνθρωπο του μέλλοντος είναι προνόμιο και ευθύνη ταυτόχρονα. Η συνεργασία μου με τον Hans Zimmer για ένα τέτοιο εγχείρημα αποτελεί τιμή για μένα – τόσο ως μηχανικό ακουστικής όσο και ως μουσικό».

BMW IconicSounds Electric

Η αθόρυβη λειτουργία των ηλεκτρικών οχημάτων συχνά θεωρείται μείζων πλεονέκτημα της ηλεκτροκίνησης. Ωστόσο, καθώς η γκάμα των ηλεκτροκίνητων μοντέλων αυξάνεται, προκύπτει ένα συναισθηματικό κενό στην εμπειρία του οδηγού. Το «IconicSounds Electric» είναι μία πρόταση οραματικού ήχου για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα BMW.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!