Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 7 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Τα Hyundai i20 και Tucson στην κορυφή του Auto Test 2017
[Newsbeast]: Τα Hyundai i20 και Tucson στην κορυφή του Auto Test 2017

[Newsbeast]: Τα Hyundai i20 και Tucson στην κορυφή του Auto Test 2017

Χαμηλό κόστος συντήρησης και κατοχής, προσιτή τιμή αγοράς και άνετοι χώροι

Η Hyundai Motor με τα i20 και Tucson διακρίθηκε στην πρόσφατη έρευνα πελατών στη Γερμανική αγορά, που πραγματοποίησε το περιοδικό Auto Test.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον μεγαλύτερο και με την υψηλότερη κυκλοφορία οδηγό πωλήσεων στην Ευρώπη, απένειμαν την πρώτη θέση στα i20 και Tucson για τη σχεδίαση, την ποιότητα, τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας τους και το πακέτο 5ετούς εργοστασιακής εγγύησης απεριόριστων χιλιομέτρων της Hyundai.

Το i20 1.0L Turbo βενζίνης ψηφίστηκε νικητής στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, ενώ το Tucson 1.7 Diesel 2WD κέρδισε στην κατηγορία των SUV.

Το i20 1.0L Turbo βενζίνης έπεισε τους συμμετέχοντες στην έρευνα με τις αναλογίες του, τις επιδόσεις του κινητήρα, τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου καθώς και τα μεγάλα καθίσματα, αλλά και την ευρυχωρία που είναι αξιοσημείωτη για την κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.

Ένας ακόμη νικητής τιμής / επιδόσεων του Auto Test ήταν το Tucson 1.7 Diesel 2WD. Σύμφωνα με την έκθεση των κριτών, το όχημα αυτό διακρίνεται για τον οικονομικό του πετρελαιοκινητήρα των 115 PS. Οι συμμετέχοντες στην έρευνα εκτίμησαν όχι μόνο το χαμηλό κόστος συντήρησης και κατοχής, την προσιτή τιμή αγοράς αλλά και επιπρόσθετα την εξαιρετική εργονομία και τους συνολικά άνετους χώρους του Hyundai Tucson.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!