Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Η Hyundai ανακοινώνει ανθρωποκεντρική φιλοσοφία για τη μελλοντική κινητικότητα
[Newsbeast]: Η Hyundai ανακοινώνει ανθρωποκεντρική φιλοσοφία για τη μελλοντική κινητικότητα

[Newsbeast]: Η Hyundai ανακοινώνει ανθρωποκεντρική φιλοσοφία για τη μελλοντική κινητικότητα

Η κορεάτικη εταιρεία θέτει την τεχνολογία στην υπηρεσία των ανθρώπινων αναγκών

Ο Όμιλος Hyundai ανακοίνωσε ότι η κατεύθυνσή του για τη μελλοντική κινητικότητα θα διαμορφωθεί μέσω μιας ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας. Στην κεντρική ομιλία του ο Executive Vice Chairman (EVC) κ. Euisun Chung στο Mobility Innovators Forum (MIF) 2019, ανακοίνωσε την δέσμευση του Ομίλου να υλοποιήσει την καινοτομία για την πρόοδο της ανθρωπότητας.

Το Hyundai Group πιστεύει ότι η τεχνολογία και η καινοτομία θα πρέπει να εστιάζουν στην εξυπηρέτηση των ανθρώπινων αναγκών. Έτσι, το φετινό θέμα, η ανθρωποκεντρική κινητικότητα, επελέγη για να τονίσει τη σημασία του σχεδιασμού νέων μορφών κινητικότητας που υποστηρίζουν την διευκόλυνση των ανθρώπων και των κοινοτήτων τους.

Για το σκοπό αυτό, η Κορεάτικη εταιρία δημιούργησε μια Συμβουλευτική Ανθρωποκεντρική Ομάδα Πόλεων που αποτελείται από εμπειρογνώμονες διαφόρων κλάδων, όπως η τεχνολογία, ο πολεοδομικός σχεδιασμός και η ψυχολογία. Με τη συμβολή της συμβουλευτικής ομάδας, το Group Hyundai αναπτύσσει ένα σχέδιο για τις πόλεις του μέλλοντος από τις αρχές του έτους με στόχο τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της έρευνας το 2020. Η εταιρία διεξάγει επίσης το 2050 Future City Project για να κάνει προβλέψεις για τις πόλεις του μέλλοντος, ώστε να χρησιμεύσουν ως κατευθυντήρια γραμμή για τη μελλοντική ανάπτυξη έξυπνων πόλεων.

Το Mobility Innovators Forum (MIF) 2019 διοργανώθηκε από την Hyundai Cradle* και πραγματοποιήθηκε στην Pier 27 στο Σαν Φρανσίσκο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!