Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Το Huawei Mate 30 Pro στέφεται βασιλιάς στον τομέα της Φωτογραφίας μέσω Smartphone
[Newsbeast]: Το Huawei Mate 30 Pro στέφεται βασιλιάς στον τομέα της Φωτογραφίας μέσω Smartphone

[Newsbeast]: Το Huawei Mate 30 Pro στέφεται βασιλιάς στον τομέα της Φωτογραφίας μέσω Smartphone

Η πρωτοποριακή SuperSensing Cine Camera κατέκτησε την πρώτη θέση ως προς τη συνολική φωτογραφική της απόδοση

Η Huawei έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία του DxOMark για την κορυφαίο φωτογραφικό σύστημα του Huawei Mate 30 Pro. Το σύστημα SuperSensing Cine Camera του Mate 30 Pro, ως προς την απόδοση κάμερας, συγκέντρωσε συνολικά 121 πόντους, τέσσερις πόντους υψηλότερα από τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία των 117 πόντων, καθώς επίσης πέτυχε και την υψηλότερη βαθμολογία ως προς την ποιότητα φωτογραφίας, της τάξεως των 131 πόντων. Και οι δύο διακρίσεις ανακηρύσσουν το Huawei Mate 30 Pro βασιλιά στον τομέα της φωτογραφίας μέσω smartphone, και ανεβάζουν τον πήχη για τους ανταγωνιστές.

Η DxOMark, το σύστημα κατάταξης φωτογραφικών φακών και συστημάτων, το οποίο αξιολογεί την ποιότητα εικόνας που αποδίδουν οι κάμερες των κινητών τηλεφώνων ανακοίνωσε ότι το ενσωματωμένο σύστημα quad-camera του Huawei Mate 30 Pro, το οποίο συμπεριλαμβάνει τις πρωτοποριακές SuperSensing Camera και Cine Camera, κατατάσσεται στην πρώτη θέση του DxOMark ως προς τη συνολική απόδοση κάμερας. Κατακτώντας την κορυφή, η πιο πρόσφατη ναυαρχίδα της Huawei ενισχύει τη φήμη του brand ως βασιλιά στον τομέα της φωτογραφίας μέσω smartphone.

«Με συνολική βαθμολογία κάμερας 121 από την DxOMark, το Huawei Mate 30 Pro έχει αυτή τη στιγμή τη νούμερο ένα κάμερα σε smartphone.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!