Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Το Honor Band 5 στις 24 Οκτωβρίου στην Ελλάδα!
[Newsbeast]: Το Honor Band 5 στις 24 Οκτωβρίου στην Ελλάδα!

[Newsbeast]: Το Honor Band 5 στις 24 Οκτωβρίου στην Ελλάδα!

Το μόνο στην αγορά που υποστηρίζει μια σειρά από μοναδικές καινοτομίες

Το νέο Honor Band 5 , το πιο τεχνολογικά προηγμένο fitness και lifestyle gadget, θα είναι διαθέσιμο στις 24 Οκτωβρίου. Μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού, είναι το μόνο στην αγορά που υποστηρίζει μια σειρά από μοναδικές καινοτομίες χρήσιμες όχι μόνο για εκείνους που ενδιαφέρονται για την φυσική κατάσταση τους, αλλά και όλους αυτούς που θέλουν εύκολα και γρήγορα να έχουν μια ακριβή ενημέρωση για την σωματική τους υγεία.

Πιο συγκεκριμένα, το Honor Band 5 είναι το μόνο που παρακολουθεί μέσω του SpO2 tracker τα επίπεδα κορεσμού του οξυγόνου στην κυκλοφορία του αίματος. Μέσω αυτής της πληροφορίας, μπορεί να γίνει αξιολόγηση του τρόπου με τον οποίο το σώμα προσαρμόζεται κατά τη διάρκεια προπονήσεων ή ακόμα και όταν ο χρήστης είναι σε μεγάλα υψόμετρα.

Επιπρόσθετα, το Honor Band 5 με την τεχνολογία TruSeen™ 3.0, παρακολουθεί σε 24ώρη βάση την καρδιακή συχνότητα, ώστε να παρέχει ακριβή δεδομένα για τους παλμούς της καρδιάς, μέρα ή νύχτα.

Ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Honor Band 5, είναι ότι αξιοποιώντας την τεχνολογία της Huawei TruSleep, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου αφού αναγνωρίζει 6 κοινά προβλήματα και περιλαμβάνει πάνω από 200 εξατομικευμένες προτάσεις βελτίωσης του.

Ιδιαίτερη έμφαση, ωστόσο, έχει δοθεί και στα lifestyle και fitness χαρακτηριστικά του Honor Band 5.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!