Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: H&M Loves Coachella, η νέα συλλογή της εταιρείας εμπνευσμένη από το διάσημο φεστιβάλ
[Newsbeast]: H&M Loves Coachella, η νέα συλλογή της εταιρείας εμπνευσμένη από το διάσημο φεστιβάλ

[Newsbeast]: H&M Loves Coachella, η νέα συλλογή της εταιρείας εμπνευσμένη από το διάσημο φεστιβάλ

Διαθέσιμη από τις 30 Μαρτίου online καθώς και σε όλα τα καταστήματα που διαθέτουν τη σειρά Divided

Τα διάφανα θηλυκά layers που συνδυάζονται με κεντημένα τζιν και τα ανδρικά prints πρωταγωνιστούν στη φετινή H&M Loves Coachella, μια αποκλειστική συλλογή που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με ένα από τα διασημότερα φεστιβάλ παγκοσμίως.

Στόχος της συλλογής είναι, όπου και αν βρισκόμαστε, να μας βάλει στο κλίμα του φεστιβάλ.

Η συλλογή H&M Loves Coachella θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ από τις 23 Μαρτίου, και παγκοσμίως από τις 30 Μαρτίου σε όλα τα καταστήματα H&M που έχουν τη σειρά Divided, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η φετινή καμπάνια για τη συλλογή H&M Loves Coachella περιλαμβάνει ένα νέο αποκλειστικό βίντεο των The Atomics, του alternative pop συγκροτήματος των αδελφών Lucky Blue Smith, Pyper America, Starlie και Daisy Clementine.

Στο βίντεο, οι The Atomics τραγουδούν το Let’s Live For Today των The Grass Roots, δείχνοντας ότι τα looks του Coachella, πέρα από το ίδιο το φεστιβάλ, μπορούν να φορεθούν σε όλο τον κόσμο.

«Η συλλογή H&M Loves Coachella περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα κομμάτια για να μπείτε στο κλίμα του φεστιβάλ, σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεστε,» δήλωσαν σχετικά οι The Atomics.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!