Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Το γράμμα του Μάριου Αθανασίου στον Μαρκουλάκη: Για 30 χρόνια μας κυβερνούσαν οι ίδιες οικογένειες
[Newsbeast]: Το γράμμα του Μάριου Αθανασίου στον Μαρκουλάκη: Για 30 χρόνια μας κυβερνούσαν οι ίδιες οικογένειες

[Newsbeast]: Το γράμμα του Μάριου Αθανασίου στον Μαρκουλάκη: Για 30 χρόνια μας κυβερνούσαν οι ίδιες οικογένειες

Η «απάντηση» στην ανάρτηση του συναδέλφου του, όπου εξηγούσε τους λόγους που βρίσκεται στο Επικρατείας της ΝΔ

Πριν λίγες ημέρες, όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στην τελευταία τιμητική και μη εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις Εθνικές Εκλογές 2019, ο ηθοποιός έδωσε στη δημοσιότητα ένα γράμμα προς τον φίλο του Φάνη , μέσα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της απόφασής του.

Σήμερα, ο συνάδελφός του, Μάριος Αθανασίου , ο οποίος στις πρόσφατες Περιφερειακές Εκλογές ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό της Ρένας Δούρου δημοσιεύει στην Εφημερίδα των Συντακτών το δικό του γράμμα προς τον «φίλο» του Μαρκουλάκη, τον Φάνη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να απαντήσει σε εκείνη την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

«Αγαπητέ φίλε Φάνη, φίλε του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη,

Παίρνω το θάρρος να σου στείλω κι εγώ επιστολή χάριν της ενημέρωσης με μια άποψη διαφορετική από του Κωνσταντίνου.

Εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα την εποχή που κάποιοι Έλληνες χαίρονταν γιατί η χούντα τούς έφτιαξε δρόμους, έχοντας ήδη απολαύσει το Σχέδιο Μάρσαλ με αντάλλαγμα που δεν μάθαμε ακόμα, μετά μάθαμε τα πακέτα Ντελόρ που ο Τσοβόλας μας τα έδωσε όλα, μάθαμε πως ο κ. Σαμαράς «πούλησε» το Μακεδονικό, μάθαμε το ευρώ, μετά ο κ. Σημίτης μας πρότεινε να παίξουμε χρηματιστήριο, μάθαμε το Βατοπέδι, μάθαμε τη Siemens -ο κ. Μητσοτάκης ξέρει περισσότερα-, απολαύσαμε την Ολυμπιάδα, μάθαμε να δίνουμε ψεύτικα στοιχεία ανάπτυξης, μετά ο πρωθυπουργός με το κανό μάς έβαλε στο ΔΝΤ, όπως είχε προσυμφωνήσει χωρίς να μας ρωτήσει, όταν ήρθε να μας ρωτήσει τον έριξε ο αντιπρόεδρός του που έκανε κυβέρνηση με αυτόν που έριξε τον Μητσοτάκη τον 1ο με υπουργό τον Μητσοτάκη της Siemens για να σώσουν τις τράπεζες και να εκτελέσουν τις επιταγές του ΔΝΤ.

Για 30 χρόνια λοιπόν μας κυβερνούσαν οι ίδιες οικογένειες και τα ίδια συμφέροντα, φτάσαμε στην κρίση, σώσαμε τις τράπεζες, αλλά χάσαμε συνανθρώπους μας, χάσαμε τις δουλειές μας, την αξιοπρέπειά μας, τη ζωή μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!