Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: Ο «γκουρού» της ελληνικής κρίσης βλέπει τρελή άνοδο μετοχών και εκλογές στην Ελλάδα
[Newsbeast]: Ο «γκουρού» της ελληνικής κρίσης βλέπει τρελή άνοδο μετοχών και εκλογές στην Ελλάδα

[Newsbeast]: Ο «γκουρού» της ελληνικής κρίσης βλέπει τρελή άνοδο μετοχών και εκλογές στην Ελλάδα

«Θα έχετε νέα ηγεσία»

Ο «γκουρού» μίλησε… και είπε για εκλογές μέσα στον επόμενο χρόνο. Εκλογές που θα δώσουν πολύ σημαντική ώθηση στις μετοχές της χώρας. Την εκτίμηση αυτή, για την οποία μάλιστα στοιχηματίζει, έκανε ο Κάιλ Μπας, που είναι ένας από τους γνωστότερους hedge fund μάνατζερ. Ο Μπας μίλησε ακόμα για μια δραματική πολιτική ανάκαμψη που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα. «Οι επενδυτές ωστόσο θα πρέπει να βρουν μια πιο φιλική κυβέρνηση για αυτούς», πρόσθεσε.

Από την ώρα που θα προκηρυχθούν εκλογές, προσθέτει ο Μπας, οι ελληνικές μετοχές και τα ομόλογα θα κερδίσουν ένα 20%- 30% μέσα σε μια εβδομάδα, δήλωσε στην τηλεόραση του Bloomberg από το ράντσο του, στο Τέξας.

«Η Ελλάδα πέτυχε όλους του στόχους που της ζητήθηκαν», επεσήμανε ακόμα, τονίζοντας: «Αρχίζετε να βλέπετε πράσινους βλαστούς, αρχίζετε να βλέπετε ότι οι τράπεζες κάνουν τα καλά πράγματα στην Ελλάδα και πρόκειται να έχετε νέα ηγεσία», είπε ακόμα. Η χώρα θα έχει κάποιες «αρχικές ιδιωτικοποιήσεις» κατά τα επόμενα δύο χρόνια, πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.

Ο Μπας είναι ιδρυτής της Hayman Capital Management, με έδρα το Ντάλλας και είναι γνωστό ότι κατέχει μετοχές του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, οι οποίες (όπως ο ίδιος βεβαιώνει) διαπραγματεύονται στο ένα τέταρτο της λογιστικής τους αξίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!