Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Newsbeast]: Γουέιντ για τον 12χρονο ομοφυλόφιλο γιο του: Θα είμαστε μαζί του και θα τον αγαπάμε πάντα
[Newsbeast]: Γουέιντ για τον 12χρονο ομοφυλόφιλο γιο του: Θα είμαστε μαζί του και θα τον αγαπάμε πάντα

[Newsbeast]: Γουέιντ για τον 12χρονο ομοφυλόφιλο γιο του: Θα είμαστε μαζί του και θα τον αγαπάμε πάντα

«Μάθετε τα παιδιά σας, μην επιβάλλετε σε αυτά τα “θέλω” και τις ανάγκες σας»

Είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα πρόσωπα στο Μαϊάμι και θεωρείται ως μια εμβληματική μορφή για τους Χιτ. Όταν πριν λίγο καιρό αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του , η πόλη βυθίστηκε στη στεναχώρια, παρά την περηφάνια ότι ένας τόσο σπουδαίος αθλητής εκπροσώπησε κατά κύριο λόγο την τοπική ομάδα.

Ωστόσο, ο Ντουέιν Γουέιντ έγινε και επίκεντρο αντιδράσεων, λόγω της συμμετοχής του 12χρονου γιου του, Ζάιον, στο Pride του Μαϊάμι. Αυτό έφερε και τη δημόσια τοποθέτησή του για το θέμα, όπου υπερασπίστηκε με θέρμη το σπλάχνο του και δήλωσε ότι είναι δουλειά του είναι να το υποστηρίζει σε ό,τι χρειαστεί.

«Αυτή είναι η δουλειά μου ως πατέρας. Είναι πολύ δύσκολες για μένα οι διακρίσεις που έρχονται, είτε προς υποστήριξη των παιδιών μου, είτε για την αρνητικότητα που έρχεται από αυτό. Κάνω αυτό πρέπει να κάνει κάθε γονέας. Μόλις φέρεις το παιδί σου στον κόσμο, σταματάς να είσαι εγωιστής. Είναι δουλειά μου να είμαι το πρότυπό τους, η φωνή στις ζωές τους, να τους μάθω να ξέρουν, ότι μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο. Οπότε, προτρέπω να είναι είναι ο υπέροχος εαυτός τους και απλά εμείς να είμαστε εδώ και θα τους αγαπάμε», τόνισε αρχικά ο Γουέιντ.

Στη συνέχεια, έδωσε μια πολύτιμη συμβουλή σε όλους τους γονείς του κόσμου, λέγοντας: «Με ρωτούν για τα παιδιά μου πάντα από μια αθλητική προοπτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!