Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Ο Γιώργος Στεργίου νέος Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ
[Newsbeast]: Ο Γιώργος Στεργίου νέος Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

[Newsbeast]: Ο Γιώργος Στεργίου νέος Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Εξελέγη κατά τη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου υπό την προεδρία του Κ. Μητσοτάκη

Νέος Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας εξελέγη ο Γιώργος Στεργίου κατά τη σημερινή συνεδρίαση του οργάνου του κόμματος υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη .

Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η εκλογή νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής .

Ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, βουλευτής B’ Πειραιά Γιάννης Τραγάκης, αφού έκανε γνωστό στο Σώμα ότι μοναδικός υποψήφιος για το αξίωμα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής ήταν ο Γιώργος Στεργίου, διαπίστωσε την ομόφωνη αποδοχή της συγκεκριμένης υποψηφιότητας, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το βιογραφικό του Γιώργου Στεργίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968.

Αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και Βιώσιμη Ανάπτυξη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Από το 1994, που ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία, εργάσθηκε σε μεγάλες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες (Shell, Mobil, Toyota, Unimac). Έχει διατελέσει μη εκτελεστικό μέλος διοικητικών συμβουλίων εταιρειών της αγοράς ενέργειας και των μεταφορών ενώ έχει θητεύσει επίσης ως Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, Καταναλωτή και ως Ειδικός Γραμματέας Εποπτείας Αγοράς, στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Κατά τα φοιτητικά του χρόνια, υπήρξε μέλος της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και στη συνέχεια μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ και της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!