Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Γιατί να εμπιστευθείς την κατασκευή της ιστοσελίδας σου σε ένα Digital Marketing Agency;
[Newsbeast]: Γιατί να εμπιστευθείς την κατασκευή της ιστοσελίδας σου σε ένα Digital Marketing Agency;

[Newsbeast]: Γιατί να εμπιστευθείς την κατασκευή της ιστοσελίδας σου σε ένα Digital Marketing Agency;

Η InYourCity δίνει λύσεις σε όλες τις επικοινωνιακές ανάγκες της επιχείρησής σου

Τα website λειτουργούν! Ανεξάρτητα από το ποια είναι η φύση της επιχείρησής σας, ένας ιστότοπος μπορεί να σας αποφέρει πολλαπλά οφέλη.

To website αποτελεί την «ηλεκτρονική βιτρίνα» του καταστήματός σας, το οποίο πέραν της πώλησης αγαθών και υπηρεσιών σάς δίνει παράλληλα την δυνατότητα παροχή αξίας σε υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες.

Η δημιουργία ιστοσελίδας , είναι ευκολότερη από ποτέ

Η ταχεία ανάπτυξη των συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System-CMS) έχει αλλάξει εντελώς τους κανόνες του παιχνιδιού. Η γνώση κώδικα δεν αποτελεί πλέον το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός Web Development Agency .

Τη θέση του έχουν σιγά σιγά διαδεχθεί το δημιουργικό περιεχόμενο, το responsive design, η πλήρης συμβατότητα με κινητές συσκευές και η αποτελεσματική επικοινώνηση του storytelling του brand σας. Δυστυχώς αρκετά Web Development Agencies δυσκολεύονται στην αποτελεσματική αυτή μετάβαση.

Στην αγορά υπάρχουν αρκετοί που προσφέρουν designs σε custom κώδικα. Κάτι τέτοιο μπορεί να αποτελεί ιδανική λύση για την κάλυψη εξειδικευμένων αναγκών, όμως για την πλειοψηφία των επιχειρήσεων κάτι τέτοιο αποτελεί ένα ακριβό και αχρείαστο εγχείρημα. Σε ένα τόσο ενοποιημένο σύστημα όπως αυτό του digital, θα ήταν λάθος για οποιονδήποτε να σκεφτεί την δημιουργία του website του, ως μια μεμονωμένη διαδικασία.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας θα πρέπει να αποτελεί μια συνεπή, δυναμική διαδικασία που θα ενσωματώνει αποτελεσματικά στοιχεία που θα επικοινωνούν τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και το storytelling ώστε δημιουργούν υπεραξία στη μάρκα.

Μια διαφημιστική εταιρεία που είναι σε θέση να αναλύσει μεθοδικά το περιβάλλον και τα πλεονεκτήματα της επιχείρησής σας αποτελεί ιδανική λύση στο σχεδιασμό ενός ιστοτόπου, ο οποίος θα μπορεί να ενσωματωθεί με επιτυχία στο πολύπλοκο ψηφιακό περιβάλλον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!