Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Γιάννης Λαγός στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Δεν έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη
[Newsbeast]: Γιάννης Λαγός στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Δεν έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη

[Newsbeast]: Γιάννης Λαγός στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Δεν έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής μίλησε για «διαδικασία πολιτικής εξόντωσης»

«Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες. Ήρθα για να ακουστεί η φωνή μου γιατί έξι χρόνια δεν μας δόθηκε η ευκαιρία και το δικαίωμα να απαντήσω σε όλα με κατηγορούν». Με τα λόγια ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Ιωάννης Λαγός, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ξεκίνησε την απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αντιμετωπίζει το αδίκημα της διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση, αποτελεί κομβικό πρόσωπο για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την εμπλοκή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.

Βασικοί κατηγορούμενοι φέρονται να επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον κατηγορούμενο αμέσως μετά το φόνο του Παύλου Φύσσα, ενώ εμφανίζεται ως υπεύθυνος για τις Τοπικές Οργανώσεις της Νίκαιας, του Περάματος και του Πειραιά.

Ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος απολογείται σε μια κατάμεστη δικαστική αίθουσα στην οποία ξεχωρίζουν με την παρουσία τους οι γονείς του Παύλου Φύσσα , μίλησε για «διαδικασία πολιτικής εξόντωσης» προσθέτοντας πως δεν έχει «εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη» καθώς δεν ερεύνησε τις καταγγελίες συγκατηγορουμένων του ότι δέχτηκαν πιέσεις για να πουν ότι «ο Λαγός έδωσε εντολή».

Ο κατηγορούμενος χαρακτήρισε «τραγικό περιστατικό» τη δολοφονία Φύσσα και απέδωσε την εμπλοκή του στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων. «Έγινε συρραφή μηνυμάτων μου από επίορκους για να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είμαστε δολοφόνοι και κακούργοι και για τους οπαδούς μας ότι πρέπει να φοβηθούν να τρομοκρατηθούν» είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!