Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Γιάννης Καρδαμάκης, από το Kart στο Crosscar
[Newsbeast]: Γιάννης Καρδαμάκης, από το Kart στο Crosscar

[Newsbeast]: Γιάννης Καρδαμάκης, από το Kart στο Crosscar

Θα κάνει το ντεμπούτο του στο Dirt Games το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου

To 2019 η Οργανωτική Επιτροπή του EKO Racing Dirt Games , με την έγκριση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, θέσπισε τη νεοσύστατη κατηγορία Νέων, στην οποία και μπορούν να συμμετάσχουν νεαροί οδηγοί ηλικίας 15-18 ετών με χωμάτινες φόρμουλες 600 κ.εκ. και περιοριστή στροφών.

Η βασική φιλοσοφία πίσω από τη δημιουργία της συγκεκριμένης κατηγορίας είναι η προώθηση νέων οδηγών στις χωμάτινες διαδρομές. Με αυτόν τον τρόπο, το Dirt Games μπορεί να αποτελέσει ένα σκαλοπάτι για όσους νεαρούς οδηγούς θέλουν να κάνουν το βήμα σε αυτού του είδους τις επιφάνειες.

Πιστή σε αυτό το πλάνο, η ομάδα του Dirt Games, προσφέρει τη δυνατότητα σε έναν νεαρό οδηγό να λάβει μέρος στον 3ο γύρο του θεσμού στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο με μία χωμάτινη φόρμουλα. Συγκεκριμένα, η ΕΚΟ Racing είχε ανακοινώσει ότι, ο νικητής της κατηγορίας Senior στο 11ο PICK Πάτρας, θα λάβει μέρος στον αγώνα με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Ταχύτερος όλων σε αυτή τη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού αναδείχθηκε ο νεαρός Γιάννης Καρδαμάκης, ο οποίος και θα κάνει το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου το ντεμπούτο του στο Dirt Games . Ο 16χρονος οδηγός, ξεκίνησε την ενασχόληση του με το χώρο του καρτ σε ηλικία 12 ετών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!