Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Γιάννης Δραγασάκης: Οι εργαζόμενοι ανησυχούν εάν προκύψει άλλη τάξη πραγμάτων
[Newsbeast]: Γιάννης Δραγασάκης: Οι εργαζόμενοι ανησυχούν εάν προκύψει άλλη τάξη πραγμάτων

[Newsbeast]: Γιάννης Δραγασάκης: Οι εργαζόμενοι ανησυχούν εάν προκύψει άλλη τάξη πραγμάτων

«Το δικαίωμα της ψήφου είναι κατάκτηση, για να το απαξιώνουμε»

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «APLHA 98.9», ο Γιάννης Δραγασάκης , Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο Δυτικό Τομέα Αθήνας, έκανε μια εκτενή αναφορά στα διλήμματα των εκλογών και εξέφρασε τις ανησυχίες του για την επόμενη ημέρα, όσον αφορά τα εργασιακά.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «μιλώντας καθημερινά με εργαζόμενους σε δημόσιες δομές στη Δυτική Αθήνα ακούω την ανησυχία τους για την επόμενη ημέρα και τις θέσεις εργασίας τους εάν μετά της 7 Ιουλίου προκύψει μια άλλη τάξη πραγμάτων, που θέλει να θέσει στο περιθώριο το δημόσιο. Μιλώντας καθημερινά με εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα ακούω την ανησυχία τους για τους μισθούς τους, τα εργασιακά δικαιώματά τους και το αν η ανεργία θα συνεχίσει να μειώνεται, εάν μετά τις 7 Ιούλη δεν συνεχίσει η προσπάθεια που ξεκίνησε το 2015».

Παραλλήλως, ο κύριος Δραγασάκης έκανε λόγο για «Αναπτυξιακή Στρατηγική 100+ προοδευτικών μεταρρυθμίσεων». Συγκεκριμένα, ανέφερε «στην καρδιά της κρίσης και της χρεοκοπίας ήταν το παλιό παραγωγικό μοντέλο. Εμείς έχουμε μια Αναπτυξιακή Στρατηγική 100+ προοδευτικών μεταρρυθμίσεων με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για ένα νέο υπόδειγμα Βιώσιμης, Δίκαιης και χωρίς αποκλεισμούς Ανάπτυξης (…) Αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ δεν διαθέτει πρόγραμμα αλλά συνθήματα, αλλιώς τι άλλο είναι το λιγότεροι φόροι ή η ανάπτυξη 4%, όταν δεν λες πως θα γίνουν ή και αφήνουν άθικτο το κρατικοδίαιτο παραγωγικό μοντέλο της χρεοκοπίας».

«Ασφαλώς η κοινωνία θα αποφασίσει και οι πολίτες θα κρίνουν στις 7 Ιουλίου, αλλά μια νέα 4ετία του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναγκαία για να υλοποιήσουμε και να ολοκληρώσουμε τους μεγάλους μετασχηματισμούς που χρειάζεται η χώρα σε όλα τα επίπεδα», ζήτησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!