Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Γεροβασίλη: Υπέρμετρη δράση της αστυνομίας μετά το σπάσιμο της αλυσίδας στην ΑΣΟΕΕ
[Newsbeast]: Γεροβασίλη: Υπέρμετρη δράση της αστυνομίας μετά το σπάσιμο της αλυσίδας στην ΑΣΟΕΕ

[Newsbeast]: Γεροβασίλη: Υπέρμετρη δράση της αστυνομίας μετά το σπάσιμο της αλυσίδας στην ΑΣΟΕΕ

«Ο προηγούμενος νόμος ασύλου δεν ήταν αιτία κακών»

Συνέντευξη στην τηλεόραση της ΕΡΤ και τη δημοσιογράφο και την Όλγα Τρέμη έδωσε η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.

Σε ερωτήσεις σχετικά με την ΑΣΟΕΕ και το Πανεπιστημιακό Άσυλο, η κ.Γεροβασίλη , σημείωσε τα εξής:

«Υπάρχει μία στοχευμένη ρητορική η οποία έχει ξεκινήσει από όταν ήμασταν κυβέρνηση. Αυτή λέει πως ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με τους παραβατικούς, με τους εγκληματίες, τους μπαχαλάκηδες, με την τρομοκρατία και ό,τι άλλο» και υπογράμμισε ότι γίνεται μία προσπάθεια απαξίωσης ώστε να τελειώνει η Νέα Δημοκρατία με το ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά.

«Η αλήθεια όμως απέχει πολύ από αυτό και υπάρχει και πραγματική ζωή πέραν της επιθυμίας» σχολίασε και συμπλήρωσε ότι «κατά την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για 4,5 χρόνια (και από την θέση μου ως υπουργού Προστασίας του Πολίτη) οι πράξεις και οι επιχειρήσεις μας δείχνουν το ποιοι είμαστε. Και είχαμε πολύ σοβαρά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της παραβατικότητας όλων των εκδοχών».

Σε διάλογο που άνοιξε για τις εκκενώσεις κτιρίων που έγιναν επί ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι η ουσιαστική και σοβαρή συζήτηση η οποία πρέπει να γίνει στον δημόσιο διάλογο είναι «τι εννοούμε ως ασφάλεια του πολίτη και κατά πόσον η αστυνομία λειτουργεί με κανόνες δικαίου. Εμείς με αυτή την λογική λειτουργήσαμε» συμπλήρωσε και απευθύνθηκε στον κ. Γεραπετρίτη, επισημαίνοντας ότι θα γνωρίζει και ο ίδιος «ότι η δημόσια διοίκηση για να είναι συμβατή με το νόμο πρέπει να ακολουθεί ορισμένες αρχές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!