Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Newsbeast]: Γαλλία: Η ακροδεξιά Μαριόν Μαρεσάλ πεπεισμένη πως κάποια στιγμή θα ανέλθει στην εξουσία
[Newsbeast]: Γαλλία: Η ακροδεξιά Μαριόν Μαρεσάλ πεπεισμένη πως κάποια στιγμή θα ανέλθει στην εξουσία

[Newsbeast]: Γαλλία: Η ακροδεξιά Μαριόν Μαρεσάλ πεπεισμένη πως κάποια στιγμή θα ανέλθει στην εξουσία

Η φωτογενής 29χρονη θεωρείται από πολλούς η μελλουσα ηγέτιδα της γαλλικής ακροδεξιάς

Η ανιψιά της ηγέτιδας της ακροδεξιάς της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν δήλωσε σήμερα πως είναι πεπεισμένη ότι οι ιδέες της θα την οδηγήσουν στο μέλλον στην εξουσία, αν και δεν έχει θέσει επίσημα υποψηφιότητα για τις επόμενες προεδρικές εκλογές στη χώρα της, το 2022.

Η Μαριόν Μαρεσάλ , η οποία διέγραψε το «Λεπέν» από το επίθετό της πέρυσι, τροφοδότησε τις εικασίες σχετικά με τις πολιτικές φιλοδοξίες της, όταν άνοιξε, την ίδια εποχή, μια πολιτική ακαδημία στη Λιόν.

«Αύριο και είμαι βαθιά πεπεισμένη για αυτό, θα βρεθούμε στην εξουσία» υπογράμμισε σε ομιλία που εκφώνησε σε ένα συνέδριο στο Παρίσι.

Η φωτογενής 29χρονη, πρώην βουλευτίνα και εγγονή του ιδρυτή του Εθνικού Μετώπου Ζαν Μαρί Λεπέν, θεωρείται από πολλούς ως μια πιθανή μέλλουσα ηγέτιδα της γαλλικής ακροδεξιάς, ίσως και στις προεδρικές εκλογές του 2022, κάτι που η θεία της λέει πως είναι πρόωρο να λεχθεί.

«Δεν πιστεύω καθόλου πως έχει φιλοδοξίες να είναι υποψήφια για την προεδρία το 2022. Τουλάχιστον, αυτό μου είπε, και δεν έχω κανέναν λόγο να μην την πιστεύω», είπε η Λεπέν σε δημοσιογράφους νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Η ήττα της Λεπέν από τον Εμανουέλ Μακρόν στις προεδρικές εκλογές του 2017 την αποδυνάμωσε και αποκάλυψε τις βαθιές ρωγμές στους κόλπους του Εθνικού Μετώπου, το οποίο η Μαρεσάλ εγκατέλειψε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!