Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Φθινοπωρινή ανακαίνιση σπιτιού
[Newsbeast]: Φθινοπωρινή ανακαίνιση σπιτιού

[Newsbeast]: Φθινοπωρινή ανακαίνιση σπιτιού

Προετοιμάστε το σπίτι σας για έναν πιο ζεστό και πιο οικονομικό χειμώνα

To φθινόπωρο μπορεί να σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού και να μας κάνει να αποθηκεύουμε μαγιό και πετσέτες θαλάσσης με βαριά καρδιά, αλλά είναι επίσης ένα νέο ξεκίνημα. Και δεν εννοούμε μόνο τα σχολεία –ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος μας βρίσκουν πάντα με μια διάθεση ανανέωσης, μια παρόρμηση να υποδεχτούμε τον χειμώνα όσο πιο προετοιμασμένοι γίνεται.

Η ανανέωση αυτή επηρεάζει κάθε πλευρά της ζωής μας: από την γκαρνταρόμπα μας μέχρι την αναζήτηση μιας νέας εργασίας και την ανακαίνιση του σπιτιού μας. Κάποιες από αυτές τις αλλαγές είναι πιο εύκολες και άμεσες, κάποιες άλλες απαιτούν μεγαλύτερη δέσμευση σε χρόνο, χρήμα και προσπάθεια. Η ανακαίνιση του σπιτιού ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.

Ωστόσο, αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να την ξεκινήσετε, πριν οι πρώτες κρύες μέρες κάνουν την εμφάνισή τους. Οπλιστείτε με δημιουργική όρεξη και ξεκινήστε –και δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε ούτε για το οικονομικό, καθώς υπάρχουν λύσεις που συμφέρουν.

Ένα κατάλληλο στεγαστικό δάνειο μπορεί να καλύψει το κόστος της ανακαίνισης. Για παράδειγμα, η Eurobank προσφέρει επισκευαστικό δάνειο με επιτόκιο που μπορεί να μείνει σταθερόγιαπάντα, εξασφαλίζοντας την σιγουριά της σταθερής δόσης. Και εάν θέλετε μικρότερη διάρκεια σταθερής περιόδου σας παρέχει την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς την περίοδο που επιθυμείτε για 3, 5, 10, 15, 20, 25 ή και 30 χρόνια.

Εξαιρετικά σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει κόστος σε περίπτωση πρόωρης, μερικής ή ολικής αποπληρωμής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!