Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Φωτίου: Με το νομοσχέδιο ενισχύεται περισσότερο το κράτος πρόνοιας
[Newsbeast]: Φωτίου: Με το νομοσχέδιο ενισχύεται περισσότερο το κράτος πρόνοιας

[Newsbeast]: Φωτίου: Με το νομοσχέδιο ενισχύεται περισσότερο το κράτος πρόνοιας

«Σήμερα ανασαίνουμε γιατί πετύχαμε το 1 προς 1, δηλαδή, ένας φεύγει ένας προσλαμβάνεται»

Με το νομοσχέδιο ενισχύεται περισσότερο το κράτος πρόνοιας με επιπλέον μόνιμες θέσεις στα δημόσια κέντρα πρόνοιας, που θα πάρουν πάνω τους το μεγάλο έργο της αποϊδρυματοποίησης και της αναδοχής και υιοθεσίας, ανέφερε η αν. υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου , τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «σήμερα ανασαίνουμε γιατί πετύχαμε το 1 προς 1, δηλαδή, ένας φεύγει ένας προσλαμβάνεται».

Η κ. Φωτίου κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι θέλει να επαναφέρει την αναλογία «5 προς 1 για να κλείσουν όλα τα δημόσια ιδρύματα και να γίνουν ιδιωτικά» και, με αιχμή την συνέντευξη Τύπου του κ. Μητσοτάκη, υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ προετοιμάζει έναν εργασιακό μεσαίωνα. «Μετά την προαναγγελία για κατάργηση του 8ωρου, μετά τη δυσανεξία που εκδήλωσε για τη 13η σύνταξη, μετά τις έντονες αντιδράσεις του για την αύξηση του κατώτατου μισθού και την κατάργηση του υποκατώτατου και την πάγια επιθυμία του για κόψιμο όλων των επιδομάτων, επιφυλάσσει για τις μητέρες ένα μέλλον ζοφερό. Εφτά μέρες την εβδομάδα, ελαστικό ωράριο εργασίας και πάνω από οκτώ ώρες αν χρειάζεται» είπε η κ. Φωτίου.

«Το κοινωνικό κράτος χτυπήθηκε σε όλη την Ευρώπη από τις πολιτικές της λιτότητας κατά την κρίση. Υπήρξε το μεγάλο θύμα του νεοφιλελευθερισμού που υποστηρίζει ο κ. Μητσοτάκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!