Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Φωτιά στο Μάτι: «Ποιοι φοβούνται να μην “καούν”»
[Newsbeast]: Φωτιά στο Μάτι: «Ποιοι φοβούνται να μην “καούν”»

[Newsbeast]: Φωτιά στο Μάτι: «Ποιοι φοβούνται να μην “καούν”»

Η ανακοίνωση του συνηγόρου που εκπροσωπεί την Βαρβάρα Βουκάκη – Φύτρου

Με μία ανακοίνωση σχολίασε, ο συνήγορος πολιτικής αγωγής, Βασίλης Καπερνάρος που εκπροσωπεί την Βαρβάρα Βουκάκη – Φύτρου, τη ματαίωση της Ολομέλειας Εφετών για την υπόθεση της φονικής φωτιάς στο Μάτι.

«Ποιοι φοβούνται, να μην “καούν” από την πυρκαγιά στο Μάτι και ποιοι κρύβονται πίσω από, ενδεχομένως, έκνομες ενέργειες παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη και της υπονόμευσης του κράτους δικαίου;» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος της κ. Βαρβάρας Βουκάκη – Φύτρου, που έχασε τη μοιραία 23η Ιουλίου τον σύζυγο και τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Στην ανακοίνωσή, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, τονίζει ότι την περασμένη Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, δεν κατέστη εφικτό να εξεταστεί από την Ολομέλεια του Εφετείου το αίτημά του για την ανάθεση της υπόθεσης για την πολύνεκρη τραγωδία στο Μάτι σε Εφέτη Ειδικό Ανακριτή λόγω σοβαρότητας της υπόθεσης, καθώς δεν υπήρξε απαρτία στο Σώμα.

Και προσθέτει: «Εξ’ όσων γνωρίζω, για πρώτη φορά τα τελευταία 30 – 40 έτη, ματαιώθηκε σύγκλιση της Ολομελείας του Εφετείου, και μάλιστα για τόσο σπουδαία υπόθεση, όταν αντιθέτως, σε παρόμοιες περιπτώσεις, όπως στην υπόθεση Siemens-Τσουκάτου, και περίπτωση «ΑΛΕΞ» στην Ημαθία, είχαν ανατεθεί σε Εφέτη-Ανακριτή».

Ο ποινικολόγος αναφέρει πως η μη εμφάνιση του απαιτούμενου αριθμού δικαστών δημιουργεί σε κάθε Έλληνα πολίτη απορίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!