Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Η Ford κάνει… μπάσιμο στον κόσμο του gaming
[Newsbeast]: Η Ford κάνει… μπάσιμο στον κόσμο του gaming

[Newsbeast]: Η Ford κάνει… μπάσιμο στον κόσμο του gaming

Συγκροτεί τις e-sports ομάδες Fordzilla

Σε όλον τον κόσμο εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά οδηγούν ένα εικονικό μοντέλο της Ford , συμμετέχοντας σε αγώνες που πραγματοποιούνται ανάμεσα σε μέλη διαδικτυακών κοινοτήτων. Τώρα, η εταιρεία θα αναζητήσει τους καλύτερους online αγωνιζόμενους, προκειμένου να συγκροτήσει τις πρώτες ομάδες στο δημοφιλή κόσμο των e-sports.

Ξεκινώντας από την Gamescom, τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση ηλεκτρονικών παιχνιδιών, η Ford θα συγκροτήσει εθνικές ομάδες με την ονομασία Fordzilla για τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ην. Βασίλειο, αλλά και μία ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία θα περιλαμβάνει τους καλύτερους παίκτες από κάθε χώρα.

Το 2019, η παγκόσμια αγορά των e-sports αναμένεται να παράξει έσοδα ύψους 1,1 δισ. δολαρίων, ποσό αυξημένο κατά 26,7% σε σχέση με εκείνο της περασμένης χρονιάς. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το κοινό που θα δώσει το «παρών», θα φτάσει τα 453,8 εκατομμύρια, από τα οποία τα 201,2 εκατομμύρια είναι πιστοί οπαδοί των ηλεκτρονικών αθλημάτων και τα 252,6 εκατομμύρια περιστασιακοί θεατές. Αντίθετα, με τα συνηθισμένα στερεότυπα, ο μέσος παίκτης στα e-sports έχει ηλικία μεταξύ 30 και 34 ετών.

Η Ford ενδιαφέρεται όλο και περισσότερο τόσο για τις συνέργειες μεταξύ των μελών των διαδικτυακών κοινοτήτων στο gaming και των σύγχρονων μορφών κινητικότητας, όσο και για την επιρροή τους στη διαμόρφωση της φιλοσοφίας των μελλοντικών μετακινήσεων -είτε πρόκειται για καθημερινές διαδρομές, είτε επιβαίνοντας σε αυτόνομα οχήματα ή απολαμβάνοντας απλά τις συγκινήσεις που προσφέρουν τα οχήματα υψηλών επιδόσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!