Κυριακή, 30 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Η Ford επενδύει 600 εκατ. ευρώ στη Γερμανία
[Newsbeast]: Η Ford επενδύει 600 εκατ. ευρώ στη Γερμανία

[Newsbeast]: Η Ford επενδύει 600 εκατ. ευρώ στη Γερμανία

Προετοιμάζεται η επόμενη γενιά Focus από την εταιρεία

Η Ford επενδύει 600 εκατ. ευρώ στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της στο Saarlouis (Vehicle Assembly Operations), στη Γερμανία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την παραγωγή της επόμενης γενιάς Focus.

«Η νέα επένδυση ύψους 600 εκατ. Ευρώ ανανεώνει τη δέσμευση της εταιρίας στη Γερμανία, όπου βρίσκεται το Ευρωπαϊκό κέντρο δραστηριοτήτων μας,» δήλωσε ο Jim Farley, president & CEO, Ford Ευρώπης, Μ. Ανατολής & Αφρικής. «Απασχολούμε πάνω από 25.000 άτομα στη Γερμανία, περισσότερα από οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη.»

«Έχουμε εκτεταμένες εγκαταστάσεις παραγωγής οχημάτων και κινητήρων στο Saarlouis και στην Κολωνία, όπου βρίσκεται ένα σημαντικό κέντρο σχεδίασης και εξέλιξης και είναι υπεύθυνο για την παραγωγή οχημάτων που προορίζονται για τις παγκόσμιες αγορές. Επιπλέον, το Κέντρο Έρευνας & Καινοτομίας (Ford Research & Innovation Center) στο Άαχεν ασχολείται με μελλοντικές τεχνολογίες.»

Η επένδυση έρχεται σε συνέχεια των βελτιώσεων στην αποδοτικότητα κόστους και την παραγωγικότητα στο Saarlouis, στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπογράφηκε με το Γερμανικό Συμβούλιο Εργαζομένων τον Ιούνιο του 2014, και που παράλληλα όρισε την Κολωνία ως μοναδική Ευρωπαϊκή «πηγή» για την επόμενη γενιά Fiesta (την τελευταία έκδοση του Ευρωπαϊκού bestseller της φίρμας) που θα αρχίσει να κατασκευάζεται αργότερα μέσα στη χρονιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!