Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: «Με φλερτάρουν λιγότεροι νέοι άντρες γιατί η google γράφει λάθος την ηλικία μου»
[Newsbeast]: «Με φλερτάρουν λιγότεροι νέοι άντρες γιατί η google γράφει λάθος την ηλικία μου»

[Newsbeast]: «Με φλερτάρουν λιγότεροι νέοι άντρες γιατί η google γράφει λάθος την ηλικία μου»

Ελληνίδα ηθοποιός είπε ότι σκέφτηκε να κλειστεί σε μοναστήρι και ότι της έχουν κάνει μάγια

«Με φλερτάρουν λιγότεροι νέοι άντρες γιατί δυστυχώς υπάρχει η google που γράφει άλλα ντ’ άλλων σε ηλικίες και τέτοια. Σου λένε “εντάξει, αρκετά μεγάλη είναι ας μην της την πέσουμε” είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή «Πρω1νό».

Στη συνέχεια η ηθοποιός είπε: «Μου πέρασε από το μυαλό να πάω να κλειστώ σε μοναστήρι. Με όλα αυτά τα τραγικά που μου έχουν συμβεί με εμπνέει ο μοναχισμός. Έχω διαταραχθεί, ζω με τον ψυχολόγο μου.

Έβλεπα τον Φρέντυ Γερμανό πολύ ζωντανά στον ύπνο μου. Μού έλεγε πράγματα τα οποία την επόμενη μέρα μου έβγαιναν. Τον αισθανόμουν στο σαλόνι που ζούσαμε πάρα πολύ. Εκεί βλέπαμε τηλεόραση, εκεί αγαπιόμασταν, εκεί κάναμε έρωτα, εκεί κάναμε τα πάντα με τον Γερμανάκο. Μου άφησε πολλά λεφτά και μου τα κλέψανε, μου τα φάγανε.

Πιστεύω ότι αυτά τα κακοποιά στοιχεία μου έχουν κάνει μάγια. Τίποτα δεν έχει πάει καλά από τότε. Κάποτε είχα πάθει παράλυση στα πόδια μου και ο Φρέντυ που είχε πει ότι μου είχαν κάνει μάγια».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!