Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Φλαμπουράρης για εκλογές: Με ρωτούν πολίτες «μα ήταν ανάγκη να χάσετε;»
[Newsbeast]: Φλαμπουράρης για εκλογές: Με ρωτούν πολίτες «μα ήταν ανάγκη να χάσετε;»

[Newsbeast]: Φλαμπουράρης για εκλογές: Με ρωτούν πολίτες «μα ήταν ανάγκη να χάσετε;»

«Δεν πρέπει να ανοίξει η συζήτηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τα αίτια της ήττας» – Δεν υπάρχει δεύτερος υποψήφιος» για τη θέση του Τσίπρα

«Είναι πιο ελαφριά τα καθήκοντα που έχουμε. Όταν ήσουν κυβέρνηση η δουλειά που έκανες στο βαθμό που μπορούσες μέσα από τους μηχανισμούς είχε ένα αποτέλεσμα. Η δουλειά που κάνουμε τώρα δεν βλέπεις απτό αποτέλεσμα. Θα χαιρόμαστε να βλέπουμε να αποτρέπουμε κακές πολιτικές», τόνισε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης , μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση και τις εσωκομματικές διεργασίες.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης παραδέχθηκε ότι προσωρινά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αδύναμος στο να επικοινωνήσει την προγραμματική αντιπολίτευση και την προσπάθεια μέσα από την κινητοποίηση των κοινωνικών δυνάμεων.

Σε ερώτηση αν θα πρέπει να συζητήσει το κόμμα τα αίτια της ήττας στις εθνικές εκλογές ο Αλέκος Φλαμπουράρης απάντησε: «Εγώ νομίζω η συζήτηση αυτή δεν έχει ανοίξει στον ΣΥΡΙΖΑ και αν θέλετε τη γνώμη μου δεν πρέπει να ανοίξει. Το λέω αυτό διότι όταν είσαι 4,5 χρόνια κυβέρνηση η αντικειμενικότητα της γνώμης για να μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα σίγουρα δεν είναι εύκολη».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι οι άνθρωποι που τον πλησιάζουν στον δρόμο τον ρωτούν: «Μα ήταν ανάγκη να χάσετε;»

Για την φράση τουΑλέξη Τσίπρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο πρόεδρος του ο βουλευτής Επικρατείας εξήγησε ότι «αυτό που είπε είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είστε εσείς και εγώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!