Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Φλαμπουράρης: Η απλή αναλογική μπορεί να οδηγήσει σε κυβερνήσεις συνεργασίας των Προοδευτικών Δυνάμεων
[Newsbeast]: Φλαμπουράρης: Η απλή αναλογική μπορεί να οδηγήσει σε κυβερνήσεις συνεργασίας των Προοδευτικών Δυνάμεων

[Newsbeast]: Φλαμπουράρης: Η απλή αναλογική μπορεί να οδηγήσει σε κυβερνήσεις συνεργασίας των Προοδευτικών Δυνάμεων

Η τοποθέτηση του βουλευτή κατά τη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο

«Η συμμετοχή των αριστερών πολιτών στα ψηφοδέλτια και τις βουλευτικές εκλογές είναι μέρος του αγώνα που δίνουμε για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα αυτών που υποφέρουν, δεν έχουμε ανάγκη από τα αξιώματα απλώς τα υπηρετούμε και δεν μας υπηρετούν» τόνισε ο Αλέκος Φλαμπουράρης απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Θεοδωρικάκου ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί τις εκλογές ως «φόβητρο» προς την κοινοβουλευτική του ομάδα.

«Υπερβήκατε τα εσκαμμένα και μιλήσατε με απρέπεια απέναντι στον κ. Τσίπρα, και όλους εμάς και σας καλώ να ανακαλέσετε κ. Θεοδωρικάκο» ανέφερε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και επεσήμανε κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο, πως η απλή αναλογική εξασφαλίζει την ισοτιμία της ψήφου που είναι θεμελιώδης αρχή της Δημοκρατίας .

Συνεχίζοντας την ομιλία του ο Αλέκος Φλαμπουράρης τόνισε ότι:

«Η Νέα Δημοκρατία δεν επαναφέρει το ζήτημα της κατάργησης της απλής αναλογικής για να κερδίσει τις επόμενες εκλογές, γιατί αυτό δεν είναι καθόλου σίγουρο ή και αδύνατο αλλά γιατί αυτό βρίσκεται στον ιδεολογικό της πυρήνα» και υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση επιδιώκει να πείσει τον πολίτη, ότι έχει απόλυτη ανάγκη μια κυβέρνηση σταθερή και αυτοδύναμη, διότι η πτώχευση, τα σκάνδαλα, η κλεπτοκρατία και όλα αυτά τα «ωραία» που μας φόρτωσαν, είναι διαφορετικά με αυτοδύναμες κυβερνήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!