Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: To Financial Planning στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Interamerican
[Newsbeast]: To Financial Planning στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Interamerican

[Newsbeast]: To Financial Planning στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Interamerican

Οι συνεργάτες της ασφαλιστικής θα συμμετάσχουν στο «Festival of Financial Planning»

Ο σύγχρονος συμβουλευτικός ρόλος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στην ασφάλιση, όπως προσδιορίζεται από την Interamerican στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της προσεχούς πενταετίας, φέρνει το Δίκτυο Πωλήσεων Agency της Εταιρείας στο διεθνές προσκήνιο του Financial Planning.

Συνολικά, περισσότεροι από 140 συνεργάτες θα έχουν την ευκαιρία μιας ιδιαίτερης εμπειρίας στη μεγαλύτερη εκπαιδευτική εκδήλωση χρηματοοικονομικής συμβουλευτικής της Ευρώπης.

Οι συνεργάτες της γνωστής ασφαλιστικής θα συμμετάσχουν στο «Festival of Financial Planning», που οργανώνεται από το Personal Finance Society, θεσμικό φορέα των χρηματοοικονομικών συμβούλων του Ηνωμένου Βασιλείου, στο Birmingham από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου. Η εταιρεία είναι η μοναδική από την ελληνική ασφαλιστική αγορά που θα συμμετάσχει στην πολυεπίπεδη εκδήλωση, την οποία θα συνθέσουν 78 ομιλίες, 5 διαφορετικά σημεία εκπαιδευτικών δράσεων, 120 εκθέτες και 3.000 περίπου επαγγελματίες Financial Planners.

Η ανάδειξη των επαγγελματικών χαρακτηριστικών του ασφαλιστικού συνεργάτη από την Interamerican, με βάση τις ανάγκες συμβουλευτικών υπηρεσιών, συνδέεται με το σχέδιο “Genesis” της εταιρείας για την ανάπτυξη του Δικτύου Πωλήσεων και φέτος έχει, ήδη, ενσωματώσει περισσότερους από 310 πιστοποιημένους νέους συνεργάτες.

Στρατηγικά, η εταιρία με το σχέδιο αυτό αποβλέπει στην περαιτέρω ανάπτυξη της παραγωγικότητας του δικτύου της σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!