Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: Φήμες και παρασκήνιο για Βασιλόπουλο και Μασούτη
[Newsbeast]: Φήμες και παρασκήνιο για Βασιλόπουλο και Μασούτη

[Newsbeast]: Φήμες και παρασκήνιο για Βασιλόπουλο και Μασούτη

Η Ahold – Delhaize φέρεται να προσέφερε 300 – 350 εκατ. ευρώ

Το ενδιαφέρον του ολλανδοβελγικού ομίλου Ahold – Delhaize, ο οποίος έχει παρουσία στην Ελλάδα μέσω της ΑΒ Βασιλόπουλος, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα Δ. Μασούτης.

Παράγοντες της αγοράς και τραπεζικοί κύκλοι υποστηρίζουν πως τα δύο μέρη πραγματοποίησαν πριν από λίγο διάστημα νέο κύκλο επαφών, αντικείμενο των οποίων ήταν η εξαγορά της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας από τον διεθνή όμιλο σύμφωνα με το Capital.gr .

Όπως αναμένετο, οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώνονται από τα εμπλεκόμενα μέρη. Αντιθέτως, η πλευρά της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας διαψεύδει τα περί πώλησης της, αν και παραδέχεται ότι τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον διάφορων παικτών. Αντίστοιχα, πηγές από την ελληνική θυγατρική του διεθνούς ομίλου κάνουν λόγο για λάθος πληροφορίες περί νέου κύκλου επαφών, αποφεύγοντας ωστόσο να μιλήσουν για το αν υπάρχει ενδιαφέρον εξαγοράς της Δ. Μασούτης.

Η αγορά πάντως επιμένει πως στην τελευταία συνάντηση (σ.σ. δεν είναι η πρώτη φορά που η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα δέχεται πρόταση εξαγοράς της από τον διεθνή όμιλο την τελευταία διετία) η Ahold – Delhaize φέρεται να προσέφερε 300 – 350 εκατ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!