Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Φίλης: Η εκλογή στις πρώτες θέσεις η απάντηση στις επιθέσεις που δέχθηκα
[Newsbeast]: Φίλης: Η εκλογή στις πρώτες θέσεις η απάντηση στις επιθέσεις που δέχθηκα

[Newsbeast]: Φίλης: Η εκλογή στις πρώτες θέσεις η απάντηση στις επιθέσεις που δέχθηκα

«Το μεγάλο ποσοστό του Τσίπρα είναι ψήφος προς έναν αγωνιστή της Αριστεράς»

«Η ανάδειξη στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων για την ΚΕ των υπουργών Παιδείας και Υγείας αποτελεί εντολή για στήριξη της καρδιάς του κοινωνικού κράτους», τόνισε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

Σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο αναφέρθηκε στο συνέδριο του κόμματος τονίζοντας ότι «έδειξε την αποφασιστικότητα μας υπέρ των Αρχών της Αριστεράς στην διακυβέρνηση και αυτό καταγράφεται και στα αποτελέσματα για την Κεντρική Επιτροπή».

Ο κ. Φίλης επισήμανε ότι τόσο ο ίδιος και όσο και άλλοι υπουργοί που είχαν υποστεί μία φοβερή επίθεση, βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των συνέδρων, κάτι που δείχνει, όπως είπε χαρακτηριστικά, ότι το κόμμα έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται σε αυτές τις επιθέσεις, να είναι αλληλέγγυο και να απαντά.

Ο υπουργός Παιδείας υπογράμμισε ότι «στα θέματα αρμοδιότητάς του είχαν δοθεί απαντήσεις μέσα από το έργο που παρήχθη, με τα σχολεία που άνοιξαν κανονικά παντού, αλλά και με το γεγονός ότι με τρόπο δημοκρατικό ετέθη το θέμα των σχέσεων κράτους-εκκλησίας μέσα από τη συζήτηση για το μάθημα των Θρησκευτικών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!