Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Το Fiat Panda ανταγωνίζεται τον «δίδυμο» εαυτό του
[Newsbeast]: Το Fiat Panda ανταγωνίζεται τον «δίδυμο» εαυτό του

[Newsbeast]: Το Fiat Panda ανταγωνίζεται τον «δίδυμο» εαυτό του

Οι εκδόσεις CNG με φυσικό αέριο και City Cross στην ίδια τιμή

Το Fiat Panda είναι το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο πόλης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Τον πρακτικό του χαρακτήρα και το ξεχωριστό στιλ συμπληρώνει μεγάλη γκάμα διαθέσιμων εκδόσεων που καλύπτουν ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα προτιμήσεων.

Αυτές τις ημέρες, η FCA Greece προσφέρει δύο από τις δημοφιλέστερες εκδόσεις του Panda , την έκδοση CNG (φυσικό αέριο) και την έκδοση City Cross (SUV look) με προτεινόμενη λιανική τιμή και στις δύο περιπτώσεις τα 11.990 ευρώ και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Με αυτό τον τρόπο ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει το Panda που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, επιλέγοντας ανάμεσα στην απόλυτη οικονομία καυσίμου, ή το ξεχωριστό στιλ ενός SUV πόλης.

Το Panda CNG έχοντας την δυνατότητα να καλύψει 100 χλμ με 3 ευρώ, αποτελεί το δημοφιλέστερο μοντέλο της Ελληνικής αγοράς που κινείται με φυσικό αέριο, συνεχίζοντας την μακρά παράδοση της μάρκας σε αυτό το καύσιμο. Παράλληλα με το δοχείο των 12 κιλών φυσικού αερίου, το Panda CNG εφοδιάζεται και με δοχείο βενζίνης 35 λίτρων, δίνοντας την δυνατότητα στον οδηγό να επιλέγει κατά βούληση το καύσιμο με το οποίο κινείται, εξασφαλίζοντας παράλληλα αυτονομία που ξεπερνά τα 1.000 χλμ. με τη χρήση και των δύο καυσίμων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!