Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
35 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 3 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Το Fiat Fullback διακρίνεται στη Ρωσία
[Newsbeast]: Το Fiat Fullback διακρίνεται στη Ρωσία

[Newsbeast]: Το Fiat Fullback διακρίνεται στη Ρωσία

Εξοπλισμός, σχεδιασμός και πρακτικότητα τα βασικά κριτήρια για την τελική επιλογή

Το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου στην κατηγορία των επαγγελματικών και pick up οχημάτων απένειμαν στο Fullback, το νέο pick up της Fiat Professional, οι 15.000 αναγνώστες του γνωστού ρωσικού περιοδικού «Za Rulyom» («Πίσω από το τιμόνι»).

Τα βασικά κριτήρια για την τελική επιλογή ήταν τρία: εξοπλισμός, σχεδιασμός και πρακτικότητα.

Το περιοδικό «Za Rulyom» διοργανώνει κάθε χρόνο τα βραβεία Grand Prix όπου διακρίνονται τα καλύτερα νέα αυτοκίνητα. Φέτος, 54 νέα αυτοκίνητα ανταγωνίστηκαν σε 11 κατηγορίες για να λάβουν το πολυπόθητο βραβείο του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου της χρονιάς.

Η διάκριση αυτή για το Fullback έρχεται να προστεθεί σε μια ακόμη διάκριση που είχε λάβει στη Γαλλία, όπου οι αναγνώστες του περιοδικού «4×4 Magazine» του απένειμαν το βραβείο «Pick-up της Χρονιάς 2017».

Το βραβείο του ρωσικού κοινού επιβεβαιώνει τις εξαιρετικές δυνατότητες του Fullback. Το αυτοκίνητο λανσαρίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη ρωσική αγορά, όπου η κατηγορία των pick up αντιπροσωπεύει το 10% ολόκληρης της παραγωγής των επαγγελμάτων οχημάτων, με τις πωλήσεις τους να ξεπερνούν τις 100.000 μονάδες. Σε μια τέτοια, στρατηγικής σημασίας, αγορά, η αναγνώριση του κοινού για το Fullback είναι ιδιαίτερα σημαντική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!