Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Η LG φέρνει τη νέα αναβαθμισμένη OLED Wallpaper Hotel TV που εντυπωσιάζει
[Newsbeast]: Η LG φέρνει τη νέα αναβαθμισμένη OLED Wallpaper Hotel TV που εντυπωσιάζει

[Newsbeast]: Η LG φέρνει τη νέα αναβαθμισμένη OLED Wallpaper Hotel TV που εντυπωσιάζει

Η νέα σειρά προσθέτει μια ακόμα πιο κομψή εμφάνιση και διευρυμένες δυνατότητες φιλοξενίας

Η νέα LG OLED Wallpaper Hotel TV WT980H συνεχίζει την επιτυχία του προηγούμενου μοντέλου αναβαθμίζοντας τα καινοτόμα χαρακτηριστικά που το έκαναν τόσο δημοφιλές. Ο νέος σχεδιασμός συμπληρώνεται από τη ζωντάνια της τεχνολογίας OLED με σκοπό να καταπλήξει τους επισκέπτες. Οι τρέχουσες εκδόσεις των LG Pro:Centric Smart και Pro:Centric Direct επιτρέπουν στους ξενοδόχους να προσαρμόζουν την εμπειρία του επισκέπτη όπως ποτέ άλλοτε.

Το πιο σημαντικό είναι ότι οι εξελιγμένες δυνατότητες IoT επιτρέπουν στους ξενοδόχους να προσφέρουν μια εμπειρία που είναι πραγματικά σαν να είσαι στο σπίτι σου, ακόμη και για τον πιο φανατικό χρήστη τεχνολογίας. Η νέα LG OLED Wallpaper Hotel TV WT980H εντυπωσιάζει με την εμφάνιση, την εικόνα και τις δυνατότητες διαχείρισης και IoT.

Εντυπωσιακή εμφάνιση χωρίς καλωδιώσεις

Η λεπτή σαν χαρτί οθόνη φαίνεται να επιπλέει στον τοίχο σαν ένα ακριβό έργο τέχνης, ακόμα και όταν η τηλεόραση δεν είναι σε λειτουργία. Το κιβώτιο AIO είναι κατασκευασμένο ώστε να τοποθετείται πίσω από έναν ψεύτικο τοίχο ή να είναι κρυμμένο μακριά, αφήνοντας τη συνολική εμφάνιση καθαρή από καλώδια ή βάσεις. Επιπλέον, η οθόνη δεν έχει πλαίσιο, οπότε η εικόνα εμφανίζεται αδιάλειπτα σε ολόκληρη τη γυάλινη επιφάνεια.

Η ίδια η εικόνα αναβαθμίζει το σκηνικό, καθώς τα ζωντανά χρώματα και το τέλειο μαύρο της τεχνολογίας OLED με τα αυτόφωτα pixels κάνουν το περιεχόμενο εντυπωσιακό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!