Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: Η εξομολόγηση μοντέλου του GNTM για την νευρική ανορεξία: «Είχα φτάσει 39 κιλά…»
[Newsbeast]: Η εξομολόγηση μοντέλου του GNTM για την νευρική ανορεξία: «Είχα φτάσει 39 κιλά…»

[Newsbeast]: Η εξομολόγηση μοντέλου του GNTM για την νευρική ανορεξία: «Είχα φτάσει 39 κιλά…»

«Το 2018 είχα πολύ σοβαρά θέματα, απώλεια μνήμης, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ καθόλου στη δουλειά μου»

Την Κατερίνα Βισέρη φιλοξένησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή «Μαζί σου σαββατοκύριακο». Το μοντέλο, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, μίλησε για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία, πώς έφτασε να ζυγίζει 39 κιλά με ύψος 1μ.76, αλλά και πώς κατάφερε να ξεπεράσει αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα.

«Τον Μάρτιο του 2018 ζύγιζα 39 κιλά. Εμένα μου άρεσε αυτό που έβλεπα στον καθρέφτη και μη σου πω ότι ήθελα και λίγο παραπάνω. Με έκανε να ελέγχω τον εαυτό μου κάθε μέρα. Η φωτογραφία που βλέπουμε είναι ο καθημερινός έλεγχος. Έπρεπε κάθε μέρα να βγάζω μια φωτογραφία για να έχω στο μυαλό μου ότι… παραμείναμε στα ίδια κιλά, συνεχίζουμε.

Στα 14-15 άρχισα τις δίαιτες, έκοβα βασικά γεύματα, δεν έτρωγα πια μαζί με τους γονείς μου, έβρισκα δικαιολογίες, έλεγα ψέματα. Μέχρι που ήρθα στην Ελλάδα να σπουδάσω Νομική, όπου και έμενα μόνη μου και μπορούσα να ελέγχω εγώ το τι τρώω.

Ανέκαθεν είχα θέμα με την εμφάνισή μου. Με ενδιάφερε αυτό που βλέπω στον καθρέφτη να πληροί το δικό μου πρότυπο. Ήθελα να έχω αδύνατα, σκελετωμένα πόδια πάντα, δεν είχα άλλα θέματα θεωρώ με τα υπόλοιπα μέρη του σώματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!