Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Έξυπνες οnline αγορές με την εφαρμογή ΑΒ Click2shop
[Newsbeast]: Έξυπνες οnline αγορές με την εφαρμογή ΑΒ Click2shop

[Newsbeast]: Έξυπνες οnline αγορές με την εφαρμογή ΑΒ Click2shop

Ψωνίζουμε για το σπίτι πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ!

Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από υποχρεώσεις που τρέχουμε να προλάβουμε. Οι πολλές ώρες που περνάμε στη δουλειά ή στο δρόμο συχνά απορροφάει όλη μας την ενέργεια και στο τέλος της ημέρας, οι εκκρεμότητες γίνονται βουνό.

Τα ψώνια από το super market περνάνε σε… δεύτερη μοίρα και συχνά τα αναβάλλουμε για το Σάββατο.

Φανταστείτε να μπορούσαμε την ώρα που περιμέναμε το μετρό, μέσα στο ταξί ή στο διάλειμμα στη δουλειά, να εξοικονομούσαμε αυτόν τον χρόνο κάνοντας τα ψώνια της εβδομάδας.

Πολλοί από εμάς, είμαστε συνέχεια συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το tablet και το κινητό για τα ψώνια μας.

Πλέον, οι online αγορές μας διευρύνονται και κάνουν τον τρόπο ζωής μας πιο εύκολο. Η εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την ποικιλία που μας προσφέρουν τα ΑΒ κάνουν τα ψώνια μας παιχνιδάκι.

Οργανωμένες & ευκολότερες αγορές

Χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο καθημερινά για την δουλειά μας, την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία μας. Γιατί όχι και για τα ψώνια στο αγαπημένο μας κατάστημα;

Η εφαρμογή ΑΒ Click2Shop της ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει τα ψώνια μας από το super market πιο εύκολα και πιο γρήγορα από ποτέ!

Μπορούμε να πραγματοποιούμε τις αγορές μας online , όπου κι αν βρισκόμαστε και οποιαδήποτε στιγμή από το κινητό ή το tablet και να οργανώνουμε την παράδοσή τους στη διεύθυνση που θέλουμε, επιλέγοντας τη διαθέσιμη ημερομηνία και ώρα που μας εξυπηρετεί!

Η εφαρμογή ΑΒ Click2Shop μας βοηθάει να εξοικονομούμε χρόνο από τα ψώνια για όλα τα προϊόντα που θέλουμε, όπου κι αν βρισκόμαστε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!