Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Το Executive Briefing Center της Huawei στο Πεκίνο επισκέφθηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος
[Newsbeast]: Το Executive Briefing Center της Huawei στο Πεκίνο επισκέφθηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος

[Newsbeast]: Το Executive Briefing Center της Huawei στο Πεκίνο επισκέφθηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας δέχθηκε θερμή υποδοχή από τους εκπροσώπους της εταιρείας

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος , συναντήθηκε με τον κ. Philip Jiang, Senior Vice President of Huawei Technologies Co. Ltd., στο Πεκίνο, στις 13 Μαΐου, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Κίνα.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας δέχθηκε θερμή υποδοχή από τους εκπροσώπους της Huawei και είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Executive Briefing Center της Huawei στο Πεκίνο, καθώς και να ενημερωθεί για όλες τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις της Huawei όπως επίσης και για το όραμα της Εταιρείας για έναν πλήρως συνδεδεμένο, έξυπνο κόσμο.

Ο κ. Παυλόπουλος ενημερώθηκε για τη στρατηγική της εταιρείας και τους κλάδους που δραστηριοποιείται η Huawei, ενώ τονίστηκε το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα με μεγάλες ευκαιρίες σε ποικίλους τομείς όπως οι τηλεπικοινωνίες, η ναυτιλία, οι εμπορευματικές μεταφορές, ο τραπεζικός τομέας, ο τουρισμός & η φιλοξενία καθώς και ο δημόσιος τομέας. Στη διάρκεια της συνάντησης, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ενδιαφέρον της Huawei για μεγαλύτερη συμβολή στην ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας της χώρας.

Η Huawei είναι στρατηγικός εταίρος της Ελλάδας για περισσότερα από 15 χρόνια και παρέχει συνεχώς και απρόσκοπτα ασφαλή και σταθερά δίκτυα υψηλής ταχύτητας στην ελληνική αγορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!