Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Eurolife ERB: Μαζί με την HOPEgenesis για τις γυναίκες της Πάτμου
[Newsbeast]: Eurolife ERB: Μαζί με την HOPEgenesis για τις γυναίκες της Πάτμου

[Newsbeast]: Eurolife ERB: Μαζί με την HOPEgenesis για τις γυναίκες της Πάτμου

Ένα οδοιπορικό ενημέρωσης για κάθε γυναίκα του νησιού που θέλει να γίνει μητέρα

Στο πλευρό των γυναικών της Πάτμου βρέθηκε ο Όμιλος Eurolife ERB , διοργανώνοντας μαζί με την αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση HOPEgenesis ένα οδοιπορικό για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίησή τους σχετικά με την υπογεννητικότητα.

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, οι γυναίκες του νησιού που είτε είναι έγκυες είτε επιθυμούν να κυοφορήσουν, επισκέφθηκαν το Πάτμιον Πνευματικό Κέντρο και ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες φροντίδας που μπορεί να τους προσφέρει το δίκτυο της HOPEgenesis κατά τη διάρκεια της κύησης και του τοκετού.

Ο Όμιλος Eurolife ERB, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, συνεργάζεται στενά με τη HOPEgenesis, στηρίζοντας το έργο της ενάντια στην υπογεννητικότητα.

Η πρόσκληση της εκδήλωσης απευθύνθηκε σε γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες, αλλά είναι διστακτικές, καθώς διαμένουν σε απομακρυσμένη περιοχή, και στις εγκύους που έχουν άμεση ανάγκη πρόσβασης σε ιατρική φροντίδα και παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Ελευθέριος Πέντες, ΔήμαρχοςΠάτμου, δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος Πάτμου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για τη σχετική ενημερωτική ημερίδα της HOPEgenesis στο νησί της Πάτμου. Στην εκδήλωση αυτή είχαμε μαζί μας και εκπροσώπηση από τον Όμιλο Εurolife ERB, ο οποίος, ως χορηγός, συνδράμει ενεργά σε ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικά θέμα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία μεταξύ του Δήμου και του οργανισμού HOPEgenesis θα συνεχιστεί εις το διηνεκές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!