Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Έτσι δρούσε η συμμορία που έκλεβε στη Θεσσαλονίκη παριστάνοντας υπαλλήλους της ΔΕΗ
[Newsbeast]: Έτσι δρούσε η συμμορία που έκλεβε στη Θεσσαλονίκη παριστάνοντας υπαλλήλους της ΔΕΗ

[Newsbeast]: Έτσι δρούσε η συμμορία που έκλεβε στη Θεσσαλονίκη παριστάνοντας υπαλλήλους της ΔΕΗ

Ως μέλη φέρονται έξι Έλληνες έως 34 ετών

Χρήματα και κοσμήματα απέσπασε από έναν 85χρονο άνδρα στη Θεσσαλονίκη η συμμορία που φέρεται να ευθύνεται για τουλάχιστον 11 περιπτώσεις κλοπών και μία ληστεία . Ο ηλικιωμένος μίλησε στο ΑΜΠΕ και περιέγραψε όσα συνέβησαν.

«Μου είπαν ότι ήταν υπάλληλοι της ΔΕΗ και ότι θα μου δώσουν 50 ευρώ που μου χρωστάει η ΔΕΗ. Μάλιστα ο ένας παρακολουθούσε τα ρολόγια και έκανε πως έγραφε στα χαρτιά που είχε στα χέρια του» εξήγησε ο ογδονταπεντάχρονος.

Αρχικά, όπως υποστηρίζει ο άνδρας, του είπαν ότι η ΔΕΗ τού οφείλει χρήματα: «μου είπαν ότι τάχα μου χρωστάει η ΔΕΗ 50 ευρώ και θα μου τα δώσουν αυτοί, αλλά είχαν μαζί τους μόνο χαρτονόμισμα των 100 ευρώ και εγώ έπρεπε να τους δώσω 50 ευρώ για να πάρω τα χρήματα που μου χρωστούσαν. Τους έδωσα ένα 50 ευρώ και μου ζήτησαν άλλο χαρτονόμισμα, γιατί δήθεν δεν ήταν καλό και εγώ τους απάντησα νευριασμένος ότι αποκλείεται, διότι χθες πήρα τα χρήματα από την τράπεζα».

Τα μέλη της συμμορίας κατάλαβαν με αυτόν τον τρόπο ότι ο ηλικιωμένος είχε χρήματα στο σπίτι και προχώρησαν το σχέδιο τους. «Ο ένας από τους δύο μού είπε να πάμε στην κουζίνα και πήγαμε, βρήκε την ευκαιρία τότε ο δεύτερος, είδε το κλειδί στην πόρτα, μπήκε μέσα στο σπίτι χωρίς να τον δω και πήρε από την κρεβατοκάμαρα 400 ευρώ και τα κοσμήματα της συζύγου μου και τα δικά μου δαχτυλίδια, που είχα μέσα σε τσάντες» ανέφερε ο ηλικιωμένος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!