Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Εθνικές εκλογές 2019: Ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, τα ονόματα που ακούγονται
[Newsbeast]: Εθνικές εκλογές 2019: Ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, τα ονόματα που ακούγονται

[Newsbeast]: Εθνικές εκλογές 2019: Ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, τα ονόματα που ακούγονται

Σηµαντικές διεργασίες στο παρασκήνιο και για την οριστικοποίηση του Επικρατείας

Εντός της ημέρας ανακοινώνει, εκτός απροόπτου, η Νέα Δημοκρατία, περί τους 300 «γαλάζιους» υποψηφίους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει κατά πληροφορίες να σηµατοδοτήσει µέσω των υποψηφίων του κόµµατος για τις εθνικές εκλογές την ανανέωση και τη διεύρυνση, σύµφωνα µε στενούς του συνεργάτες.

Πρόσωπα που ασχολήθηκαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα µε τη συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία εξελίχθηκε σε δυσεπίλυτη εξίσωση, προϊδεάζουν πως οι «γαλάζιες» λίστες θα είναι σε σηµαντικό βαθµό ανανεωµένες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος». Την ίδια ώρα, η κατά τόπους συµµετοχή σε αυτές προσώπων και στελεχών από άλλους πολιτικούς χώρους, κυρίως από τον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, µαρτυρά τη σαφή επιδίωξη του κ. Μητσοτάκη να επεκτείνει την πολιτική επιρροή της Ν∆ πέραν των παραδοσιακών κοµµατικών τειχών.

Σηµαντικές διεργασίες γίνονται στο παρασκήνιο και για την οριστικοποίηση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόµµατος, το οποίο σύµφωνα µε τις διαθέσιµες πληροφορίες αναµένεται να ανακοινωθεί πριν από τα τέλη της τρέχουσας εβδοµάδας. Όπως είναι σαφές το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο κ. Μητσοτάκης , εξ ου και η ροή πληροφοριών είναι εξαιρετικά περιορισµένη. Σύµφωνα µε τις έως τώρα ενδείξεις, ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραµµένος φαίνεται πως είναι µία σοβαρή υποψηφιότητα για τις εκλόγιµες θέσεις της λίστας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!