Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
16 °C 8 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Εργασίες ασφαλτόστρωσης για μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη
[Newsbeast]: Εργασίες ασφαλτόστρωσης για μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη

[Newsbeast]: Εργασίες ασφαλτόστρωσης για μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη

Σε ποιους δρόμους θα διακοπεί η κυκλοφορία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από σήμερα Δευτέρα έως και την Κυριακή 27 Αυγούστου στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγα, στη Θεσσαλονίκη, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης από το δήμο Θεσσαλονίκης.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, ενημερώνοντας του οδηγούς. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από τις 07:30 έως τις 18:00.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, από την Δευτέρα (21-08-2017) έως και την Κυριακή (27-08-2017) κατά τις ώρες 07:30 έως 18:00 θα εκτελεστούν Έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στη Λ.Β.Όλγας από το Δήμο Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Τη Δευτέρα 21-08-2017

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Β.Όλγας, από τη συμβολή της με την οδό Παρασκευοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Στρ.Ναπ.Ζέρβα.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λεωφόρου Β.Όλγας με τις οδούς Αγίας Τριάδος, Αετοράχης, Μπιζανίου, Σαρανταπόρου και Ευζώνων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στις προαναφερόμενες κάθετες οδούς θα διεξάγεται μέσω της οδού Σπάρτης (πρώτη παράλληλη της Λεωφόρου Β.Όλγας),στις οποίες θα τοποθετηθούν σημαιοφόροι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας(είσοδος- έξοδος παρόδιων ιδιοκτησιών).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!