Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: Έρευνα σε βάρος ανώτατου δικαστικού λειτουργού με εντολή Παρασκευόπουλου
[Newsbeast]: Έρευνα σε βάρος ανώτατου δικαστικού λειτουργού με εντολή Παρασκευόπουλου

[Newsbeast]: Έρευνα σε βάρος ανώτατου δικαστικού λειτουργού με εντολή Παρασκευόπουλου

Μετέχει στη διάσκεψης του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Έρευνα για τη διερεύνηση τέλεσης ενδεχόμενων παράνομων πράξεων διέταξε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν αντιπρόεδρο του ΣτΕ να εκβιάζεται με αφορμή θέματα που άπτονται σε προσωπικές του σχέσεις προκειμένου να μεροληπτήσει στη διαδικασία του ελέγχου του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες καθώς συμμετέχει στην Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Η υπόθεση έφτασε στη Βουλή με αφορμή ερώτηση του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου ο οποίος κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης να δώσει απαντήσεις. Όπως αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Παρασκευόπουλος έχει ήδη δώσει εντολή «για διερεύνηση των ενδεχόμενων παράνομων πράξεων που αφορούν τη δικαιοσύνη» υπογραμμίζοντας πως «Σεβόμενος την επιταγή της μυστικότητας των ερευνών και το τεκμήριο της αθωότητας, δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες». Μάλιστα, ο υπουργός καλεί «όλους όσοι με δηλώσεις, αποκαλύψεις και λοιπές παρεμβάσεις επιχειρούν να επηρεάσουν το έργο της απονομής της δικαιοσύνης, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους».

Πάντως, δικαστικές πηγές έλεγαν ότι ο εν λόγω δικαστικός θα μπορεί να μετάσχει της διάσκεψης παρά την πειθαρχική έρευνα σε βάρος του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!