Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Newsbeast]: Έρχεται ο σκυλάκος «Truman» να μας μάθει να κοιτάμε την απώλεια με χαμόγελο
[Newsbeast]: Έρχεται ο σκυλάκος «Truman» να μας μάθει να κοιτάμε την απώλεια με χαμόγελο

[Newsbeast]: Έρχεται ο σκυλάκος «Truman» να μας μάθει να κοιτάμε την απώλεια με χαμόγελο

Η ισπανική έκπληξη της χρονιάς που δεν είναι παρά ένα γλυκόπικρο χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου

Ένα δύσκολο και ευαίσθητο θέμα θίγει ένα μποξεράκι ονόματι Τρούμαν αποκλειστικά στα Novacinema, που αγαπούν το καλό σινεμά και δεν το κρύβουν.

Ο Τoμάς ταξιδεύει λοιπόν από τον Καναδά στη Μαδρίτη για να συναντήσει τον παιδικό του φίλο Χούλιαν, ο οποίος έχει διαγνωστεί με καρκίνο σε τελικό στάδιο. Θα περάσει μαζί του και τον αγαπημένο του σκύλο τέσσερις μέρες σε μια αυθεντικά συγκινητική και κατά καιρούς αστεία περιπέτεια αυτογνωσίας.

Η επανένωση των δυο φίλων, η πρώτη έπειτα από πολλά χρόνια, μέλλει να είναι και η τελευταία τους: ο Χούλιαν δεν θέλει να υποβληθεί σε άλλες θεραπείες, αλλά να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του, να ασχοληθεί με την κηδεία του και -το σημαντικότερο όλων- να βρει ένα σπίτι για τον αγαπημένο του Τρούμαν.

Πώς εξασφαλίζεις το μέλλον του πιστού τετράποδου φίλου σου όταν ξέρεις ότι θα πεθάνεις; Αυτό είναι το μοναδικό φαινομενικά μέλημα που απασχολεί τον ήρωά μας, αν και για να το φροντίσει αυτό πρέπει πρώτα να απαντήσει σε όλα τα μεγάλα και προαιώνια: πώς συμφιλιώνεσαι με τον θάνατο και κυρίως πώς εγκαταλείπεις όλα αυτά που σε κρατούν στη ζωή;

Το «Truman» ξεδιπλώνει τους εξαιρετικά ισορροπημένους χαρακτήρες του κάτω από τη σκιά του προδιαγεγραμμένου τέλους και της επιτακτικής ανάγκης για άμεση επίλυση κάθε εκκρεμότητας, παραμένοντας υποδειγματικό στο πώς χειρίζεσαι ένα μελοδραματικό ζήτημα χωρίς να εκβιάζεις το συναίσθημα και να καταλήγεις με ένα μελό αποτέλεσμα.

Αυτό κάνει λίγο πολύ και η Nova, δίνοντάς μας τόσα πολλά χωρίς να ζητάει τίποτα. Τώρα μας φέρνει υπηρεσίες όπως το Nova On Demand και μάλιστα χωρίς καμία επιπλέον χρώση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!