Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Newsbeast]: Έρχεται η νέα γενιά καινοτόμων ΙοΤ υπηρεσιών για επιχειρήσεις από το Vodafone Business
[Newsbeast]: Έρχεται η νέα γενιά καινοτόμων ΙοΤ υπηρεσιών για επιχειρήσεις από το Vodafone Business

[Newsbeast]: Έρχεται η νέα γενιά καινοτόμων ΙοΤ υπηρεσιών για επιχειρήσεις από το Vodafone Business

Νέες υπηρεσίες Vodafone Smart Coffee Machines, Vodafone Smart HVAC, Vodafone Smart Paint Mixers και Vodafone Smart Slush Machines

Το Vodafone Business φέρνει μία νέα γενιά καινοτόμων ΙοΤ υπηρεσιών για επιχειρήσεις, η οποία αναπτύχθηκε από την θυγατρική της Vodafone Ελλάδας, την Vodafone Innovus.

Πρόκειται για τις υπηρεσίες Vodafone Smart Coffee Machines, Vodafone Smart HVAC, Vodafone Smart Paint Mixers και Vodafone Smart Slush Machines, που μπορούν να εκτοξεύσουν την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητα επιχειρήσεων από σημαντικούς κλάδους της οικονομίας, χάρη στην χρήση προηγμένων τεχνολογιών.

Μετά από την επιτυχημένη διάθεση υπηρεσιών IoT για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και κλάδων, μέσα από διακεκριμένες λύσεις Cooler, Fleet, Energy και Asset Management control που γνωρίζουν σημαντική αποδοχή από την αγορά, το Vodafone Business ξεκινά την εμπορική διάθεση ακόμη πιο προηγμένων υπηρεσιών IoT.

Οι νέες υπηρεσίες απευθύνονται σε εξειδικευμένους κλάδους της οικονομίας σχετικούς με τον επαγγελματικό εξοπλισμό ψύξης και θέρμανσης, ανάμιξης χρωμάτων, παραγωγής γρανίτας και παραγωγής καφέ.

«Μέσα από εκτεταμένη έρευνα και ανάπτυξη, την αξιοποίηση του ταλέντου των ανθρώπων μας και με γνώμονα τις αυξανόμενες και διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας, εμπλουτίζουμε τις ΙοΤ υπηρεσίες μας.

Μέσα από μία νέα γενιά λύσεων που εκμεταλλεύεται τις νέες τεχνολογίες στο έπακρο και μπορεί να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, ανταγωνιστικότητα και μείωση του λειτουργικού κόστους, συμβάλλουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων» δήλωσε η γενική διευθύντρια του Vodafone Business, κυρία Κάτια Σταθάκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!