Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 13 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Newsbeast]: Το επόμενο βήμα από την Opel με νέα συστήματα Infotainment
[Newsbeast]: Το επόμενο βήμα από την Opel με νέα συστήματα Infotainment

[Newsbeast]: Το επόμενο βήμα από την Opel με νέα συστήματα Infotainment

Multimedia και Multimedia Navi Pro σε έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών

Η Opel έκανε το επόμενο βήμα εξέλιξης στα συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, λανσάροντας τα Multimedia και Multimedia Navi Pro στο Insignia, την ναυαρχίδα των μοντέλων της. Ανεξαρτήτως έκδοσης οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη συνδεσιμότητα και ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο, με τη νέα γενιά συστημάτων infotainment. Οι οδηγοί Insignia είναι πάντα ενήμεροι για το τι συμβαίνει γύρω τους, λαμβάνοντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για θέματα κυκλοφορίας, πρατήρια και τιμές καυσίμου, χώρους στάθμευσης και διόδια.

Τα νέα συστήματα infotainment Multimedia και Multimedia Navi Pro, εκτός από λειτουργικά είναι και εύχρηστα. Οι οδηγοί έχουν στη διάθεσή τους μία μεγάλη, έγχρωμη οθόνη αφής, έως οκτώ ιντσών. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ο Πίνακας Ενημέρωσης Οδηγού (Driver Information Cluster) με υψηλή ανάλυση και σαφή διάταξη. Προαιρετικά, διατίθεται head-up display.

Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών του Multimedia Navi Pro, είναι οι συνδεδεμένες υπηρεσίες πλοήγησης για καλύτερη αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος (POIs) και προορισμών, η ενημέρωση Live Traffic και των τιμών καυσίμου σε πραγματικό χρόνο, οι πληροφορίες στάθμευσης ανάλογα με τον προορισμό και φυσικά οι online ενημερώσεις χαρτών. Η πλοήγηση γίνεται μέσω τρισδιάστατων χαρτών, ενώ η σταδιακή μεγέθυνση και η ομαλή κύλιση διευκολύνουν σε κάθε αναζήτηση.

Μέσω σύνδεσης στο διαδίκτυο (απαιτεί tethered smartphone), το Live Traffic μεταδίδει πληροφορίες για την κυκλοφορία. Εάν δεν είναι συνδεδεμένο, το σύστημα μπορεί να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες που μεταφέρονται από πρωτόκολλα TPEG μέσω DAB/DAB+.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!