Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Newsbeast]: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενέργεια του STR8 «Spray your truth»
[Newsbeast]: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενέργεια του STR8 «Spray your truth»

[Newsbeast]: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενέργεια του STR8 «Spray your truth»

Χιλιάδες fans μοίρασαν τις αλήθειες τους και απόλαυσαν μοναδικές εμπειρίες

Η πιο «αληθινή» ενέργεια του STR8, Spray your truth, αντλώντας έμπνευση από τo νέο άρωμα STR8 LIVE TRUE , προ(σ)κάλεσε χιλιάδες φίλους, να ζήσουν έντονα και να μοιραστούν την κάθε στιγμή τους μέσω συναρπαστικών διαγωνισμών.

Η διαδικασία απλή, ο κάθε ενδιαφερόμενος χρειαζόταν απλά να ανεβάσει τη δική του αλήθεια ώστε να μπει στην κλήρωση και να κερδίσει όχι μόνο μοναδικά δώρα αλλά και εμπειρίες!

Ξεκινώντας από το Μάιο οι μεγάλοι STR8 διαγωνισμοί φιλοξενήθηκαν στην ιστοσελίδα SprayYourTruth.com του STR8, η οποία «γέμισε» περισσότερες από επτά χιλιάδες αλήθειες!

Οι νικητές των διαγωνισμών είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν ιδιαίτερα δώρα, να «χτυπήσουν» tattoo της επιλογής τους από την ομάδα του Dark Side Tattoo Society, να συμμετέχουν με φίλους τους σε αποκλειστική προπόνηση με τον καταξιωμένο παίκτη του basket, Παναγιώτη Βασιλόπουλο και να διαγωνιστούν ως ομάδα στο 3on3 streetball tournament, αλλά και να κερδίσουν δεκάδες συλλεκτικά δώρα από το Color Skate Shop.

Οι διαγωνισμοί συνοδεύονταν από μεγάλα θεματικά events, που κάλυπταν τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των νέων, γεμάτων αδρεναλίνη fans του STR8.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!