Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Επεισόδιο μεταξύ Κρεμαστινού και Λοβέρδου στη Βουλή
[Newsbeast]: Επεισόδιο μεταξύ Κρεμαστινού και Λοβέρδου στη Βουλή

[Newsbeast]: Επεισόδιο μεταξύ Κρεμαστινού και Λοβέρδου στη Βουλή

Κόντρα μεταξύ… συντρόφων

Επεισόδιο είχαν στην Ολομέλεια της Βουλής οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος και ο προεδρεύων της συνεδρίασης Δημήτρης Κρεμαστινός. Το επεισόδιο προκλήθηκε όταν ο Αν. Λοβέρδος ζήτησε να αφαιρεθούν από το νομοσχέδιο δύο άρθρα που αφορούν τις δημόσιες συμβάσεις και τα GPS στα βυτιοφόρα καυσίμων και απαίτησε να του απαντήσει ο Δ. Κρεμαστινός.

Ωστόσο, ο προεδρεύων συνέχισε την συνεδρίαση δίνοντας τον λόγο στην εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Αναστασία Γκαρά.

Αμέσως ο Αν.Λοβέρδος όρθιος επί 8 – 9 λεπτά δεν άφηνε την Α.Γκαρά να μιλήσει ζητώντας να υπάρξει απάντηση στο αίτημά του. «Παρακαλώ καθίστε στη θέση σας. Δεν θα διακοπεί ο εισηγητής. Εγώ διευθύνω, δεν κανονίζετε εσείς την διαδικασία», είπε ο Δ. Κρεμαστινός, ενώ ο Α. Λοβέρδος απαιτούσε όρθιος να του απαντήσει στο αίτημα.

«Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω. Θα απαντήσω όποτε θέλω εγώ», έλεγε ο Α. Λοβέρδος. «Άκουσα την άποψή σας, δεν θα την επιβάλλετε», έλεγε ο Δ. Κρεμαστινός επισημαίνοντας στον Α. Λοβέρδο ότι «δεν θα γίνει αυτό που λέτε».

«Εσείς είστε στο ίδιο κόμμα; Σκέψου και να μην είσαστε στο ίδιο κόμμα», ρώτησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!