Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Newsbeast]: Επιχείρηση της ΝΔ για «στρίμωγμα» του Τσίπρα με τους πλειστηριασμούς
[Newsbeast]: Επιχείρηση της ΝΔ για «στρίμωγμα» του Τσίπρα με τους πλειστηριασμούς

[Newsbeast]: Επιχείρηση της ΝΔ για «στρίμωγμα» του Τσίπρα με τους πλειστηριασμούς

Τι προβλέπει η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή-Πού αποσκοπεί το Μοσχάτο

Μία πρώτη ένδειξη της στροφής της γαλάζιας ρητορικής στα μείζονα προβλήματα της χειμαζόμενης κοινωνίας αποτελεί η πρωτοβουλία της ΝΔ να φέρει στη Βουλή τροπολογία για την αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας για οφειλές προς το Δημόσιο μέχρι και το τέλος του 2017.

Η ΝΔ με τον τρόπο αυτό επιχειρεί να χτυπήσει με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Και τούτο διότι αφενός στόχος του Μοσχάτου είναι να αποδομήσει το ταξικό πρόσημο που προσπαθεί να προσδώσει η κυβέρνηση σε κάθε πρωτοβουλία της, διατεινόμενη πάντοτε πως μεριμνά για τα ασθενέστερα στρώματα. «Η ΝΔ καλύπτει υπεύθυνα για μία ακόμη φορά την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα το οποίο η ίδια δημιούργησε» σχολίαζαν επ αυτού συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη.

Αφετέρου, ήδη από την Πέμπτη η ΝΔ είχε στηλιτεύσει τις κυβερνητικές διαρροές για κυβερνητική πρωτοβουλία για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, τονίζοντας ότι επί της ουσίας αποτελούν προσυνεδριακά προπετάσματα καπνού και είναι… εσωτερικής κατανάλωσης για την κριτική που θα ασκούνταν στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!