Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 4 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Newsbeast]: Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα από την British American Tobacco
[Newsbeast]: Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα από την British American Tobacco

[Newsbeast]: Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα από την British American Tobacco

Τη δημιουργία 250 νέων θέσεων εργασίας σηματοδοτεί το λανσάρισμα του glo

«Μετά από το επιτυχημένο λανσάρισμα του Vype, λίγους μήνες πριν, το λανσάρισμα του glo στην ελληνική αγορά αντιπροσωπεύει μια στρατηγική κίνηση για την British American Tobacco στην Ελλάδα. Αποδεικνύει τη σημασία της χώρας για την εταιρεία, καθώς καθιστά την Ελλάδα μια από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως, που θα διαθέτει την πλήρη γκάμα των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς του Ομίλου», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της British American Tobacco για τη Νότια Ευρώπη, κ. Andrea Conzonato, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για το λανσάρισμα του glo, που αποτελεί τη ναυαρχίδα των προϊόντων θερμαινόμενου καπνού του Ομίλου.

Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί την περαιτέρω δέσμευση από την British American Tobacco για επενδύσεις στην Ελλάδα, με 150 εκατομμύρια ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια και τη δημιουργία 250 νέων θέσεων εργασίας έως τα τέλη του 2019, όπως ανακοινώθηκε παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κ. Γιάννη Δραγασάκη, του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωστή Χατζηδάκη και πολλών ακόμη επισήμων καλεσμένων.

Όσον αφορά το glo, πρόκειται για ένα προϊόν δυνητικά μειωμένου κινδύνου, με το αερόλυμα που σχηματίζεται από τη θέρμανση, να παράγει μια φυσική γεύση καπνού, αντίστοιχη με αυτή του κλασικού τσιγάρου, αλλά με περίπου 90%-95% λιγότερες τοξικές ουσίες σε σχέση με τον καπνό του τσιγάρου (μεταξύ των 9 βλαβερών τοξικών ουσιών που ο ΠΟΥ συστήνει τη μείωσή τους στον καπνό του τσιγάρου).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!