Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Newsbeast]: «Επέλεξαν τσιγάρο. Ήρθε η ώρα της δικής μας επιλογής»
[Newsbeast]: «Επέλεξαν τσιγάρο. Ήρθε η ώρα της δικής μας επιλογής»

[Newsbeast]: «Επέλεξαν τσιγάρο. Ήρθε η ώρα της δικής μας επιλογής»

Ανακοίνωση του ΣΕΕΠΑ για τις επικείμενες εκλογές και το ρυθμιστικό πλαίσιο για το άτμισμα

Σε ανακοίνωση αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές και το νέο ρυθμιστικό και νομοθετικό πλαίσιο που αφορά στο άτμισμα, προχώρησε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Προϊόντων Ατμίσματος .

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου δεν αποφασίζουμε μόνο για το μέλλον της πατρίδας μας στην Ενωμένη Ευρώπη. Επιλέγουμε επίσης για το μέλλον του κλάδου μας, για την ζωή των οικογενειών μας αλλά και για την προοπτική των 10.000 εργαζόμενων που εργάζονται στα καταστήματα και τα γραφεία μας.

Πριν αποφασίσουμε, οφείλουμε να θυμηθούμε και να αναλογιστούμε ότι η κυβέρνηση των τελευταίων πέντε ετών, επέλεξε το τσιγάρο, εργαζόμενη συστηματικά για την εξαφάνιση των Ελληνικών Επιχειρήσεων Προϊόντων Ατμίσματος.

Επέλεξαν, να μην δώσουν την μάχη στο αντικαπνιστικό μέτωπο, πιστεύοντας ότι η πιο σημαντική απειλή για τη δημόσια υγεία στην χώρα μας, δεν αξίζει της προσοχής τους.

Επέλεξαν, να καταργήσουν στην πράξη την αντικαπνιστική νομοθεσία, καπνίζοντας ακόμα και μέσα στα υπουργεία, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο, ολέθριους συμβολισμούς στη νέα γενιά.

Επέλεξαν, να μη μας μιλήσουν, να μην διαβουλευτούν μαζί μας αλλά ούτε και με τους 300.000 Έλληνες ατμιστές, για το νέο ρυθμιστικό και νομοθετικό πλαίσιο που αφορά το άτμισμα.

Επέλεξαν, να μην έρθουν στα καταστήματα μας για να δουν πως γίνεται στην πράξη ο αντικαπνιστικός αγώνας, αλλά να επισκεφθούν τα εργοστάσια πολυεθνικών του καπνού για να τους επαινέσουν για τις επενδύσεις τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWSBEAST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!